(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
賤種嚟…
絲打要振作你男朋友條件咁撚差你肯對佢好佢本身已經執到 都仲唔珍惜
呢啲賤人由佢生性病孤獨終老算

愛你嘅人 如果真係計劃將來 唔會咁膚淺
你身材係點 其實未一齊都已經知 又唔係碌鳩咁收收埋埋要除褲先知
如果又要嫌棄又要同你一齊嘅話 真係好撚仆街
你係一個好女仔
驚都要叫咪即係無自制力囉
分手啦 狗改不了吃屎 依啲人一定仲會有下次
開始懷疑我識你識有條佬又係會吹噓自己叫雞食好多女覺得全世界都叫雞嘅on9仔
希望你快啲分手 決絕啲
唔使留戀 知道你好唔捨得
但呢個真係仆街嚟
加油呀
真相就係 有好多情侶同夫婦根本唔係真心相愛 或者是但一個心理上有缺憾 唔知又唔處理
所以咁多咩老婆性冷感公主病 老公出軌叫雞搵sp
個撚個都好似夠鐘埋單咁 到咁上下年紀 拍左咁上下拖 冇咩特別咪結婚囉 冇諗過自己係咪真係想咁
所以唔係係男人都會叫雞 而係啲人個諗法 同個風氣問題
有男人唔叫雞?
醒小小扮唔知啦 識返屋企咪算 成世屌你一個咩
唔好咁貶低自己
我都試過類似嘅經歷而覺得自己好差
連sp都不如咁
我都明白你好傷心好心痛
呢一刻想喊就喊
唔好blame自己

自己先係唯一一個陪住自己行呢個人生嘅人
慢慢慢慢錫返自己
亦都唔好再諗邊個啱邊個錯喇 唔會有結果咖
因為呢個世界唔係二元對立
純粹你地唔係同類嘅人

focus返自己身上
接受自己所有
包括自己嘅身材 自己嘅情緒 自己嘅價值觀
好好好好錫自己 追求你理想嘅生活都感情
加油 give you a hug
分手啦,我同女朋友一齊5年,好坦白講我都有想過去叫雞,但咁多年都係得個想字
婚姻幾十年諗清楚。我分享個故仔,我以前打工識一個女仔,拍拖同個男友一齊,行左好多年,都覺得呢個男好錫佢好愛佢,都以為會結婚,點知有一日發現佢男友原來一直收埋左一個隱藏手機,佢發現左果部手機入邊,全部都係同唔同嘅女仔對話,原來個男一直有溝唔通既女仔。發現左最信任嘅人不為人知一面果下好震撼。不過個女最後選擇左分手。兩三年後,佢同咗佢現任老公結婚…個老公亦都好錫佢,仔仔上年出世。

Sis,柳暗花明又一村。 放手要好大勇氣,冷靜個人諗清楚你最終選擇。錫你既人都唔會得你個叫雞男友一個。
意圖岀軌,仲有得救
我嗰件已經係壞咗嘅人
如果原諒咗係咪要擔驚受怕幾十年
叫佢book 咗驗性病,佢WhatsApp 覆我book 咗
然後大家都無再 msg 大家
冷靜下先 我情緒有啲失控
工作唔定時既人好多會叫雞,地盤佬/看更/律師
(警世)係香港叫雞/sp絕對好過拍拖!
https://lih.kg/2947418
咪傻 大把女成日私下底會講就真
坦白左都傷害
對個女仔好,就用第啲原因分手啦真係有可能瞞到一世咩
個選擇權應該係你自己到啊
唔好將自己放得咁低啦 你嘅理性應該知道呢個人唔值得
五年青春係好寶貴 但已經係sunk cost 你人生仲有好長 一次不忠 都唔應該再信佢啦 仲要係咁多年嘅習慣?

你要愛錫自己 夠愛自己就唔容許有人咁傷害你
分開係痛一定好痛 但捱過一段時間 你一定會知道分開先係對自己最好嘅決定 你一定會揾到真係愛錫你嘅人!
屌你老母正仆街 快撚啲死啦
好奇問下 假如佢未識你前叫過雞 同你一齊之後無叫過 你又接唔接受到
二到尾仲有時間不如搵過個,佢愛你洗乜叫雞,日日搞你啦
唔係為咗嗰幾百蚊而傷心
係傷心點解我知佢收入唔穩定,所以一直做好多嘢為咗幫大家慳個錢,同埋佢本身都慳家。
所以見佢情願洗幾百蚊叫雞都唔肯洗喺我身上,我唔係話要啲咩物質嘢,可能係每個月食餐好嘢,買啲日用品上嚟我都會好開心。
唔使理佢啦絲打
真正好男人大多都有晒伴過得好幸福
唔通又會上嚟連登睇人叫春咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞