有冇人覺得抑鬱係絕症

699 回覆
374 Like 13 Dislike
M有.......
最後,
當你發現時間係虛度係枉花
當你發現眼淚係白費係廉價
當會發現你既人生係由後悔組成
當你發現你從來一直都係錯

你會開始後悔你既後悔
最慘喺已經好辛苦,再畀人玩冷戰、嘈交,踩多幾腳

我好想死

我都係
死咗就唔使咁辛苦

爭取安樂死
M有.......
最後,

你會開始後悔你既後悔

綿花雞情況點啊
M有.......
最後,

你會開始後悔你既後悔

綿花雞情況點啊

最慘喺已經好辛苦,再畀人玩冷戰、嘈交,踩多幾腳

我都試過 好慘
唔好問我點解
唔好話我知你都想好似我咁
我唔知我咁,有咩值得羨慕
M有.......
最後,

你會開始後悔你既後悔

綿花雞情況點啊

有追開棉花雞個post
棉花雞要快啲好返呀
M有.......
最後,

你會開始後悔你既後悔

綿花雞情況點啊

有追開棉花雞個post
棉花雞要快啲好返呀

求集氣,希望佢快d 好返 想佢下半世開開心心,健健康康

諗緊幫佢改過個名,旺一旺佢,睇下佢健康會唔會好d

同我之前exact7ly the same

壓力太大?

壓力太大?

我之前因為咁樣搞到無晒朋友

壓力太大?

可能d 情緒谷埋,無出口,好容易trigger 到

壓力太大?

嗰陣成日亂咁發脾氣 而家回望返真係頂唔順自己 不過好彩而家變得好樂觀 有一班新朋友

壓力太大?

嗰陣成日亂咁發脾氣 而家回望返真係頂唔順自己 不過好彩而家變得好樂觀 有一班新朋友

點做到 求教學
其實有時好撚憎 d post 召集一堆情緒病人,好似互相打飛機圍爐取暖,會好似毒癮咁互奶傷口,攞關心同人地注意力 唔係好事

壓力太大?

可能關讀書壓力事

壓力太大?

點做到 求教學

講明先我仲係一隻18DSE雞 上年成日唔返學 一直都覺得冇咩所謂 諗住Hea完就算 但係SBA分組嗰陣時 比個Miss針對 原本之前都冇乜嘢 就係咁樣就成為左我重新開始嘅動力 我一定要班仆街跌晒眼鏡 自此之後出席率100%冇再absent過

壓力太大?

點做到 求教學

講明先我仲係一隻18DSE雞 上年成日唔返學 一直都覺得冇咩所謂 諗住Hea完就算 但係SBA分組嗰陣時 比個Miss針對 原本之前都冇乜嘢 就係咁樣就成為左我重新開始嘅動力 我一定要班仆街跌晒眼鏡 自此之後出席率100%冇再absent過

成績由地底泥變TOP 依家個Miss對我恭恭敬敬

壓力太大?

壓力太大?

M有.......
最後,

你會開始後悔你既後悔

綿花雞情況點啊

我之前啱啱買隻兔返黎都有呼吸道感染
又要打針食藥聞氣
見佢咁細個已經要做呢啲野真係好心痛
最後用左個幾月時間就完全好返哂了

睇左出巴打好用心照顧佢
佢一定會好快好返
見到成個post都咁負,我放少少正能量啦

6年前有抑鬱,之後因為拍左拖開心左,食左血清素,加見大學心理冶療師,到而家大概已經好返4年

到近期發生左樣對我打擊好大既事,但我都無跌返落去,雖然都係頹到爆,但係仲頂到

雖然個人諗野第一反應仲係負面悲觀,但係抑鬱症就真係完全好返

你地果種唔開心到個心都覺得痛既感覺我都明白,希望你地有一日都可以好返,我支持你地

過來人既支持的確岩聽好多
各位巴絲要加油!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞