有冇人覺得抑鬱係絕症

699 回覆
374 Like 13 Dislike
屌你老母 日日諗住早啲訓 但諗下諗下又係搞到夜一夜

我要靠藥瞓

唉唔想睇
覺得睇黎都哂氣 自己改變諗法咪得囉 但次次耐唔耐又黎料

自己好難改變 如果唔係都無抑鬱
如果有抑鬱症就可以申請安樂死就好了
我覺得而家生存只係浪費緊金錢同時間
不如死左佢一了百了

係,我既存在俾左好多麻煩人
我係負累

巴打仲有無食緊藥?
我覺得食黎食去都係咁 索性唔食算
不如死左佢一了百了

我係負累

巴打仲有無食緊藥?

一路都食緊冇停過啊
我自己覺得啲藥都有用既
起碼好過之前少少
你停左藥有冇咩變化?
不如死左佢一了百了

我係負累

巴打仲有無食緊藥?

一路都食緊冇停過啊
我自己覺得啲藥都有用既
起碼好過之前少少
你停左藥有冇咩變化?

我未食曬 仲有1個月存貨到 到時再算
因為我自己覺得食左藥都會間唔中發作 所以打算停藥
同埋學校有counselor睇 可能好D
精神病應該安樂死
精神病應該安樂死

同意!
唔洗浪費時睇醫生 負能量又唔洗再影響人
精神病應該安樂死

同意!
唔洗浪費時睇醫生 負能量又唔洗再影響人

Agger
真係好撚想死
如果我有一日意外死左
我應該會笑住咁死
因為終於解脫
一直以為已經好返
但面對返人個陣先發覺根本就冇好轉
寧願好似人地食藥食到冇哂感情
寧願好似人地食藥食到冇哂感情

點解我食完藥個人都咁情緒化
好細個開始已經有,社工心理醫生精神科都見過,根本無用
睇完係有好轉,4,5年前最嚴重嘅時候受好少刺激已經會呼吸過度然後抖唔到氣,最近都有試過咁不過係壓抑咗好耐先會
而家一翻發就會不由自主咁喊/食唔到野/暴飲暴食,自殺未遂咗幾次,而家連自殺都放棄埋
講緊我而家先20頭,最大心願係可以遇上意外,早日入土為安
扮咩明白我,我有幾難受你地會知咩

好想自己一個靜下啊屌

好想自己一個靜下啊屌

靜啦撚樣

好想自己一個靜下啊屌

靜啦撚樣

靜緊啦屌你
最慘喺已經好辛苦,再畀人玩冷戰、嘈交,踩多幾腳

我好想死
根本就係自己問題 上年我仲犀利過你 依家乜事都冇 睇通曬所有野 變得冇咁在乎
根本就係自己問題 上年我仲犀利過你 依家乜事都冇 睇通曬所有野 變得冇咁在乎

要點樣轉變

我好想死

我都係
死咗就唔使咁辛苦

要點樣轉變

突然有樣嘢會令你 叮 一聲 360度咁轉變

要點樣轉變

突然有樣嘢會令你 叮 一聲 180度咁轉變

要點樣轉變

突然有樣嘢會令你 叮 一聲 180度咁轉變

咁我希望會有咁既一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞