有冇人覺得抑鬱係絕症

699 回覆
374 Like 13 Dislike
岩岩第一日食血清素藥, 眼訓到傻, 仲嚴重過感冒藥, 仲有d暈, 岩岩仲嘔完.好辛苦
聽日又覆診了
已經諗哂點講
出到口邊都係講得一兩隻字講唔到
心情小上大落
岩岩搵到個balance位想向前望
見到d新聞或者小小事就即刻可以沉底
明白呢個世界唔係無得變
係自己變唔到..
點解我咁廢 接受唔到現實
我唔想死住..

同埋我知負能量傳染好撚嚴重 係不知不覺
唔想拖人落水
想死
今次仆街了,開始覺得wfc所有野,所有野發生都再無感覺
岩岩第一日食血清素藥, 眼訓到傻, 仲嚴重過感冒藥, 仲有d暈, 岩岩仲嘔完.好辛苦

頭幾日係超極辛苦
頭2個禮拜都係辛苦架
我當時又暈又反胃
連我個ex都望住我都覺得我好辛苦 佢眼都紅埋喊左2滴

頂住呀

有冇人明果種呢個世界咁大,但你已經無野再care既感覺

一早已經咁覺得
我真係頂唔住唔想玩了
已經好耐冇覺好訓
好攰 好撚攰
希望我唔喺度了 識我嘅人會為我感到開心
因為我終於解脫了
拍左拖之後以為好返,但原來分手後2個月都唔夠就打回原形,而家覺得無論呢個世界發生咩事,都唔會再引起我情緒波動
我真係頂唔住唔想玩了
已經好耐冇覺好訓
好攰 好撚攰
因為我終於解脫了

我唔支持,但我尊重你既決定
拍左拖之後以為好返,但原來分手後2個月都唔夠就打回原形,而家覺得無論呢個世界發生咩事,都唔會再引起我情緒波動

仆街,想振作,負面情緒唔好再搞鳩我好唔好
我真係頂唔住唔想玩了
已經好耐冇覺好訓
好攰 好撚攰
因為我終於解脫了

我唔支持,但我尊重你既決定

多謝你 我都希望你快d振作
起碼你仲會想企返起身
俾心機呀
我傷害得個女仔好深,錯左一次,但佢完全唔想原諒我咁,但當陷入無盡自責同後悔,原來係自己傷害緊自己......我每晚都失眠,食唔到野,做唔到野。點解要咁,我再冇任何動力.....
唔想覆診啊屌你老母
但我想拎藥啊!!
有冇人覺得自己係到累人累物
我真係頂唔住唔想玩了
已經好耐冇覺好訓
好攰 好撚攰
因為我終於解脫了

冷靜d
我都試過失眠幾年 仲要番工
攰到文字都形容唔到
真係生不如死
但而家訓覺個問題好左好多啦
D病徵係有機會減少架
唔想覆診啊屌你老母
但我想拎藥啊!!

我都係

頭幾日係超極辛苦
頭2個禮拜都係辛苦架
我當時又暈又反胃

頂住呀

仲要食落去? 要番工都唔知點食

頭幾日係超極辛苦
頭2個禮拜都係辛苦架
我當時又暈又反胃

頂住呀

我果時都係番住工食
無計架..

同埋最最最辛苦係頭幾日,之後個零星期無咁痛苦,但都好辛苦(前後2星期度)
挨過左我好左好多

頭幾日係超極辛苦
頭2個禮拜都係辛苦架
我當時又暈又反胃

頂住呀

我果時都係番住工食
無計架..

同埋最最最辛苦係頭幾日,之後個零星期無咁痛苦,但都好辛苦(前後2星期度)
挨過左我好左好多

同埋食完之後我個人既集中力記憶力開始番番黎
其實對番工係有幫助

頭幾日係超極辛苦
頭2個禮拜都係辛苦架
我當時又暈又反胃

頂住呀

我果時都係番住工食
無計架..

挨過左我好左好多

同埋食完之後我個人既集中力記憶力開始番番黎
其實對番工係有幫助

依加諗住星期六日開始食,但之前醫生有話係試藥,我唔知我依加情況算唔算嚴重,不過佢話暈同嘔都係嚴重,佢話副作用嚴重就等覆診換藥。
我想問下你食左一段時間後仲會唔會好眼訓? 定係因為岩岩開始食先咁眼訓
岩岩食左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞