有冇人覺得抑鬱係絕症

699 回覆
374 Like 13 Dislike
每次以為自己有好轉既時候
就會無啦啦病發
無限loop
成世都俾個病折磨
真係好撚辛苦
我已經開始接受抑鬱唔會好返呢個事實
啪兩粒藥等瞓著
我真係好撚想死啊屌你老母
冇事嘅 我成日都同自己咁講
absolutely not
冇事嘅 我成日都同自己咁講

好翻都復發咗
好撚認同 一遇返啲問題又loop多次
我覺得係絕症
永遠唔會好

利申:已經有十六年,變幻無常
我覺得係絕症
永遠唔會好

利申:已經有十六年,變幻無常

我而家先半年,仲有排捱
yes,應該要安樂死
yes,應該要安樂死

要爭取安樂死
每次復發仲會惡化咗
每次復發仲會惡化咗

Agger, 一次比一次有自殺既勇氣愈黎愈大
好驚有一日真係會忍唔住再自殺
yes,應該要安樂死

要爭取安樂死

爭取安樂死
其實外國有好多個案,係用營養調返好。只係香港係真系好少人識得呢方面嘅嘢。
其實外國有好多個案,係用營養調返好。只係香港係真系好少人識得呢方面嘅嘢。

係咪咩維他命嗰啲

係咪咩維他命嗰啲

有冇多啲detail
我好想死

係咪咩維他命嗰啲

其實就好似一張枱,而家斷咗一隻腳。咁點先至可以令到佢唔冧,有人會選擇用手去托住,但手仲有一日會攰,同埋成個人就一定要系張台旁邊,做唔到其他嘢。最好嘅方法,梗系去做返一隻腳俾佢,等佢可以穩穩陣陣,營養就系做緊呢樣嘢。

最好嘅話當然透過食物去吸取啦,但通常嚟講,要去到治療嘅效果,其實份量要非常之多,食唔夠咪再去諗,系唔系要用補充品。

有興趣了解多啲,可以再話我知。

係咪咩維他命嗰啲

其實就好似一張枱,而家斷咗一隻腳。咁點先至可以令到佢唔冧,有人會選擇用手去托住,但手仲有一日會攰,同埋成個人就一定要系張台旁邊,做唔到其他嘢。最好嘅方法,梗系去做返一隻腳俾佢,等佢可以穩穩陣陣,營養就系做緊呢樣嘢。

最好嘅話當然透過食物去吸取啦,但通常嚟講,要去到治療嘅效果,其實份量要非常之多,食唔夠咪再去諗,系唔系要用補充品。

我有興趣 唔該巴打
不過唔好再打''系''字
其實係咪真係會好返
係咪只係有好轉
其實係咪真係會好返
係咪只係有好轉

有好轉跟住再復發
真係會好返咩
成日覺得自己好似冇事咁 點知一遇到啲唔開心既野又黎
不過又唔會嚴重到好似岩岩病發咁想死 但是永遠都斷唔到尾咁
其實係咪真係會好返
係咪只係有好轉

就好似傷風一樣,一樣會一年有幾次,你會唔會話一個人係好轉?(字眼嘅嘢真係冇咩所謂,對我嚟講)

係咪咩維他命嗰啲

我有興趣 唔該巴打
不過唔好再打''系''字

係,對唔住!
可以telegram傾傾講多d id:SamsonTheGreen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞