[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我見到拉把都有d學生係度做緊assignment,好想幫下佢地手

我見到拉把都有d學生係度做緊assignment,好想幫下佢地手

我好懷念通頂做assignment、溫test同exam,仲有俾人freeride要自己咩起成個project既日子,訓幾粒鐘或者直落去present或考試,將自己推向極限真係好正!

有無讀上去
我想switch major 如果想轉去acct cgpa得3.1是咪冇咩機?
有錢都想讀上去

不過無錢,工又未搵到
如果switch唔到major點算
未試過通頂
有沒hist巴絲收到enrollment email?
其他系既朋友都收到

我都未收到,利申都係history jj
提提各位今年Printing Quota個Expiry Date係8月14

thx

仲有八百諗緊印咩
未試過通頂

咁幸運

不過就算冇freerider,我都係鐘意做大包底果個

其實幾想通下頂,
不過屋企人實屌死我
未試過通頂

咁幸運

其實幾想通下頂,
不過屋企人實屌死我

我都係俾屋企人屌之下通頂的

試想像下佢地就算節日假期都未試過玩通霄就知
未試過通頂

咁幸運

其實幾想通下頂,
不過屋企人實屌死我

我都係俾屋企人屌之下通頂的

試想像下佢地就算節日假期都未試過玩通霄就知

最痴線係份功課又唔係佢地做,頂又唔係佢地通,咁仲屌乜撚呢?

佢地永遠唔會明

成日叫我瞓啦,其實只係想暗示佢地想瞓
佢地又唔諗下真係人人想通頂咩,唔諗下人地處境嘅

有時真係想講
"瞓瞓瞓,抵你地一世窮呀"
提提各位今年Printing Quota個Expiry Date係8月14

thx

仲有八百諗緊印咩

我得返百零個,print下d cert/employment letter個d,出去俾人影印又要收錢,學校print哂d影印本唔洗錢

我剩翻幾多都唔知,成個 sem 唔使 print notes
上年都仲會印下白紙,今年印都費事

thx

仲有八百諗緊印咩

我得返百零個,print下d cert/employment letter個d,出去俾人影印又要收錢,學校print哂d影印本唔洗錢

我剩翻幾多都唔知,成個 sem 唔使 print notes
上年都仲會印下白紙,今年印都費事

我print到得返個位數字

Finance 嘅curriculum 改左,咁我之前派左major,嚟緊升year2 Finance ,係咪會跟新個個curriculum。
我睇as1個curriculum 嘅catalogue term 係2017/2018,但係4年制嘅係2018/2019。
有睇過degree work,但係major仲係undeclared ,所以未知跟邊個curriculum 。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞