[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有冇computer science 巴打?

打算玩ocamp

冇理科底, 驚讀唔來啊

除左phy chem bio果三科 三揀二
都唔洗用理科野基本上

AS II

打算玩ocamp

冇理科底, 驚讀唔來啊

都唔洗用理科野基本上

agger phy chem bio course真係唔使底讀
但係你要有心理準備科maths 一個sem等如人地3年m2 仲要year one讀足兩個sem 好多人都會fail
個個都話入ocamp
但係你地從來唔諗班莊員點抽籤
個個都話入ocamp
但係你地從來唔諗班莊員點抽籤

講開又講
如果人地同你講冇位
自己知咩事喇
有冇see嘅巴絲可以分享下同ocamp幾時
利申 non jupas 入year 1

SEE OCamp 25-27/8 北潭涌

巴打係school of energy and environment?

聽講今年see個 campfire 要同ac soc一齊玩 個氣氛一定好奇怪

好似book左白石場,但SEE本身少人所以侵埋一個AC soc share 場cost
住咩hall好

打算玩ocamp

冇理科底, 驚讀唔來啊

都唔洗用理科野基本上

agger phy chem bio course真係唔使底讀
但係你要有心理準備科maths 一個sem等如人地3年m2 仲要year one讀足兩個sem 好多人都會fail

Cs要讀phy chem bio?
呢科係咪要用好多m1 m2同ict既野?
有無政政巴打
想問下各位 係咪叫俾左5000蚊陀地先至可以填個online enrollment?

陀地

打算玩ocamp

冇理科底, 驚讀唔來啊

都唔洗用理科野基本上

所有科工人都要讀phy chem bio m2 同一科基本cs course (冇數錯既話)
我今年先升yr2
等其他cs巴絲等

打算玩ocamp

冇理科底, 驚讀唔來啊

都唔洗用理科野基本上

所有科工人都要讀phy chem bio m2 同一科基本cs course (冇數錯既話)
我今年先升yr2
等其他cs巴絲答
所有ma course好似都係3個鐘ma1200 2xxx 3001都係3個鐘 但係3001好似淨係一堂?
ee year1 pre-reg好似已經15 reg多個ge/執下dayoff 記得讀好個year1因為你要trans走就靠佢 得閒睇下Degree work 因為好撚柒多野讀

利申:final year

ma1200是否超難

基本M2野

F= ma
利申曾經f過
有無政政巴打
想問下各位 係咪叫俾左5000蚊陀地先至可以填個online enrollment?

今日既ee仔,可能過一兩年就係政政巴打
啱啱放榜
政政
碌入黎lm先

year2
有冇1103 中文歷史嘅巴打
有無人收到tvb as1 offer?
啱啱放榜
政政
碌入黎lm先

year2

有無o camp details?

有4種,大O,中O,細O同 AC soc
大O係學生會搞,chur啲同要yo
中O係分college搞
細O係dept搞,主要識番同科嘅人
AC soc 就可以識唔同科嘅人,同埋,有啲係chur,或者有啲sell warm

多數都報個細O同AC soc
啱啱放榜
政政
碌入黎lm先

year2

AC soc 就可以識唔同科嘅人,同埋,有啲係chur,或者有啲sell warm

政政o camp details please

好似未出details
有冇see嘅巴絲可以分享下同ocamp幾時
利申 non jupas 入year 1

SEE OCamp 25-27/8 北潭涌

巴打係school of energy and environment?

聽講今年see個 campfire 要同ac soc一齊玩 個氣氛一定好奇怪

好似book左白石場,但SEE本身少人所以侵埋一個AC soc share 場cost

報科工中o囉,上兩年好多see人都係玩中o
啱啱放榜
政政
碌入黎lm先

year2

政政o camp details please

好似未出details

政政今年9月3-5 ,係大網仔青協搞
啱啱放榜
政政
碌入黎lm先

year2

咩叫多數都報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞