[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有無js1105 translate既同學仔

City post永遠得科工仔 極其量加多少少bba
有冇讀seem既ching 講下出路?
好想轉科但gpa實在太差

你想轉咩科??????

City post永遠得科工仔 極其量加多少少bba

我都覺,同埋有啲社科
有無巴打係或者識人讀applied physics ?同埋applied physics 有無tg group? 唔想開學一個人咩都唔識
EE轉過去CS既機會大唔大
係咪第一個sem爆GPA就得?

求指點
有冇讀seem既ching 講下出路?
好想轉科但gpa實在太差

你想轉咩科??????

mechan eng掛

SEE OCamp 25-27/8 北潭涌

巴打係school of energy and environment?

聽講今年see個 campfire 要同ac soc一齊玩 個氣氛一定好奇怪

好似book左白石場,但SEE本身少人所以侵埋一個AC soc share 場cost

報科工中o囉,上兩年好多see人都係玩中o

建議就咁既 因為個個Ocamp 玩既野都差唔多 都係咩水game campfire d game 果D架喇
咁呢ac soc 同細O個規模比較細 而大O/中O就比較chur同多人 大O就chur 而中O就有機會識到一D一齊上堂既人 咁建議freshman 可以揀兩至三個O camp報 例如 大O/中O + 細O/ac soc 咁樣報 去感受下唔同Ocamp既氣氛
做Freshman 得一次機會 有機會盡量玩多D

我覺得玩ocamp都係想識下frd姐 個camp太多人太大型好難識到朋友 有時人少少大家熟得仲快
有無maths 同學
唔print instructions on enrolment去reg day得唔得
屋企冇printer
有冇人1201 civil
想知今年幾多分

唔print instructions on enrolment去reg day得唔得
屋企冇printer

電子版應該ok
屋企冇printer

電子版應該ok

THX
有無巴打係或者識人讀applied physics ?同埋applied physics 有無tg group? 唔想開學一個人咩都唔識

同學
求問reg day果個時間段唔得閒嘅話,可唔可以提早幾個鐘去?
求問reg day果個時間段唔得閒嘅話,可唔可以提早幾個鐘去?

可以

可以

學生證係即日整咗就有?

Hi

Hi 同學你好
see係咪又係男多女少

可以

學生證係即日整咗就有?

Yea

可以

學生證係即日整咗就有?

Yea

thx!

同學

巴打year幾?有你興趣開tg group?

SEE OCamp 25-27/8 北潭涌

巴打係school of energy and environment?

聽講今年see個 campfire 要同ac soc一齊玩 個氣氛一定好奇怪

好似book左白石場,但SEE本身少人所以侵埋一個AC soc share 場cost

報科工中o囉,上兩年好多see人都係玩中o

建議就咁既 因為個個Ocamp 玩既野都差唔多 都係咩水game campfire d game 果D架喇
咁呢ac soc 同細O個規模比較細 而大O/中O就比較chur同多人 大O就chur 而中O就有機會識到一D一齊上堂既人 咁建議freshman 可以揀兩至三個O camp報 例如 大O/中O + 細O/ac soc 咁樣報 去感受下唔同Ocamp既氣氛
做Freshman 得一次機會 有機會盡量玩多D

我覺得玩ocamp都係想識下frd姐 個camp太多人太大型好難識到朋友 有時人少少大家熟得仲快

除左大o唔建議之外其他睇你自己啦

真係唔好聽人講報/唔報乜o乜o,睇你自己,個個人都唔同,有d人上堂識長期fd,有d人中o識,有d人細o識咁,個個唔同

係大學入面好多野都要由你自己決定自己負責,第一件事就係accept offer,第二件事就係報唔報ocamp

大個仔啦,自己諗啦

可以

學生證係即日整咗就有?

reg day時間係分流姐,你鐘意其實果日佢開既時間內去整都ok
屋企冇scanner
可唔可以reg day個日叫職員幫手scan學生相落電腦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞