[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有無scope construction management
有無year3 ef人? 想問下今個sem pre reg左d咩科? 我想drop左兩科cb
利申as1
請問係咪聽日有timetable?

八月一日
鳩下鳩下又 Final Year
又唔想讀 minor
眾卿家有乜Free elective 好介紹
賜酒

八月一日

而家都未睇到 係咪因爲我未去reg day?

八月一日

鳩下鳩下又 Final Year
又唔想讀 minor
眾卿家有乜Free elective 好介紹
賜酒

GE
想問出左上堂timetable未?邊度睇?freshman乜都唔識

八月一日

當我上面冇問過野原來要reg左先架之前封email話8月1有timetable,唔知要過左reg day先有
有冇巴打知申請alumni證有冇printing quota, 每個月幾錢?

alumni證有咩用?

好似可以入拉巴,但唔知有冇printing

http://www.cityu.edu.hk/aro/main/benefits/campus.htm#library
唔覺有

即係淨係可以借書同用電腦

印野要俾錢

逐次俾定係點?
巴打有冇多d details
有冇fm聽日番去聽talk聽下點reg科

想問出左上堂timetable未?邊度睇?freshman乜都唔識

小鴨鴨教你,
入 aims --> course registration -->
Weekly Schedule

當年去左 好後悔 ARRO個網其實有哂
其實問dept clerk都okay

驚睇唔明

有時間咪去坐下
之後去食完下午茶先reg

小鴨鴨教你,
入 aims --> course registration -->
Weekly Schedule

唔該晒,等我過左reg day check下先好似話8月10先有,唔知有冇睇錯

有時間咪去坐下
之後去食完下午茶先reg

睇你食麻個Tea先有得reg..
就知你個 time slot ...

咁重要既野,
緊係要問親愛的組爸爸組媽媽
trans科係咪要睇cgpa
trans科係咪要睇cgpa

Yes
得返3個print quota
bch1100 fail左兩次 係咪唔應該再take多次
bch1100 fail左兩次 係咪唔應該再take多次

畀錢我幫你補習
我講笑

其實你考左一次都好清楚依科係讀咩
如果第二次都fail不如唔好搏⋯
但fail record 唔會抺走

但你dse有冇讀chem?

自己考慮下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞