[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
上年玩細O d groupmate cccu仲多過degree 仔 最後要上堂yo 人先識到fd

agger 細o啲人好多都係asshole仔 上年諗住識projectmate而報左 但year1其實冇咩project會同返係camp識既人一齊做 啲dormmate又全部都係毒撚 個camp又貴hea搞 不了

乜cccu ocamp 係同 degree 嘅一齊搞
AS II CDE
有幾多Ocamp已經出左日期,Secret 0 info

上年佢地木人巷開始前幾日就會有

驚番工撞時間
EE department有無Ocamp呀? (全仔都好 )

今年有
上年玩細O d groupmate cccu仲多過degree 仔 最後要上堂yo 人先識到fd

agger 細o啲人好多都係asshole仔 上年諗住識projectmate而報左 但year1其實冇咩project會同返係camp識既人一齊做 啲dormmate又全部都係毒撚 個camp又貴hea搞 不了

之前已經聽過下,原來係堅既
Ocamp其實我覺得中O抵報過細O 識group/project mate其實你有去上堂有出聲同人講下野就搵到 識多d唔同科既人大家互屌自己果科幾正

中o好玩啲囉,細o其實少悶得罪講

上年玩咗中o同細o,keep住有玩有一齊做project 嘅真係得翻中o班朋友 本身諗住識project mate 先玩嘅細o班人反而冇乜特別,個camp仲要貴得嚟玩翻中o啲野 唔明啲人點解成日吹奏細o

其他唔知但科工中O真係不了 囡少毒撚多
識囡囡不如玩大O/ AC Soc

玩科工 寧願玩細O
你玩得自己OCAMP一係想識女一係想識上堂fd
中O無女 咁不如DEPT識上堂fd
想識女不如AC SOC/大O好過

如果係想拎source

你自己就係source

係呀,上年去細O伏咗

係呀,上年去細O伏咗

city asso定cccu啊

係呀,上年去細O伏咗

city asso定cccu啊

上年我係同cccu,但係細O揾唔到project mate

咁你cccu 同cityu 大家都有交學生會會費
我住荃灣 Asso 升翻year2想住hall難唔難? 本身都摺唔係幾玩但係想獨立啲 有無摺hall好介紹
我住荃灣 Asso 升翻year2想住hall難唔難? 本身都摺唔係幾玩但係想獨立啲 有無摺hall好介紹

除左睇你住嗰度同city既直線距離 仲要睇埋其他分 例如對學校有咩貢獻 聽過有人住長洲都無hall住 其實你想摺嘅話住咩hall可以自摺 你唔想自摺嘅話住咩hall都可以玩得好開心
黎緊入CITY AS1
琴日SD封E MAIL黎話因為我英文DSE冇LV4/冇IELTS
叫我填張表8月尾番去做TEST
個TEST就係寫篇400字既議論文
PASS左就唔洗另外上多兩科英文

距離中學都成7年,寫中文議論文成問題
IVE英文又唔會教呢D野
AS II CDE

驚番工撞時間
EE department有無Ocamp呀? (全仔都好 )

今年有

唔去玩其他仲好 ee ocamp又唔係好玩 source又唔一定要玩ocamp先有
打過shitty工嘅巴絲可以睇到時間表鳥
AS II CDE

驚番工撞時間

今年有

唔去玩其他仲好 ee ocamp又唔係好玩 source又唔一定要玩ocamp先有

自己Department識下人都好, 始終捱左兩年,開Sem前去玩下
全仔先有新野玩
岩岩拎左船,但係點解咁零定7390元,而唔係20000第一次拎咩都唔識
黎緊入CITY AS1
琴日SD封E MAIL黎話因為我英文DSE冇LV4/冇IELTS

咁咪上eap囉

個陣我連test都冇,焗住上eap
黎緊入CITY AS1

咁咪上eap囉

個陣我連test都冇,焗住上eap

乘二
岩岩拎左船,但係點解咁零定7390元,而唔係20000第一次拎咩都唔識

咁快有scholarship apply得?
有冇switch major 巴絲未收到interview

係呀,上年去細O伏咗

你咩科
我上年就玩大o同細o
個人覺得幾好 大o/中o是旦一個+ 細o
大o識到其他科既人 細o又識到gp mate 係有asshole 不過1-2個
有冇switch major 巴絲未收到interview

我都唔知switch of major使唔使interview

咩scholarship又唔講,點答你?

outstanding student prizes and scholarship,係咪果2萬係個pool黎,比大家分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞