[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有冇fm聽日番去聽talk聽下點reg科

EE? 一齊去聽talk
今日reg完 上aims就睇到schedule多左三科(MA2001,EE2301,EE2000)

留個tg 比我

今日reg完 上aims就睇到schedule多左三科(MA2001,EE2301,EE2000)

留個tg 比我

你係咪ece
就reg科個post又正常返
仆街 佢又pre reg左星期六core俾我 有無得drop左佢等遲啲先讀?
仆街 佢又pre reg左星期六core俾我 有無得drop左佢等遲啲先讀?

當然得

留個tg 比我

http://t.me/fawkesmeteor

留個tg 比我

你係咪ece

我係CDE
我係Asshole升year3
有冇人知個cGPA係齋計yr3同4係Shitty
定會計埋CCCU個個
文科仔得3.中 想追first hon
我係Asshole升year3
有冇人知個cGPA係齋計yr3同4係Shitty
定會計埋CCCU個個
文科仔得3.中 想追first hon

shitty啦
CB elective f左 係米可以係同一個area揀第二科 定係一定要retake
CB elective f左 係米可以係同一個area揀第二科 定係一定要retake

邊科cb elective會f人 ??

識揀

pre reg黎

咩科

Business Statistics - CB 2200

呢科好grade 問親人都拎a

我拎c

呢科邊個教都一樣啦 咁易a range
樓上唔好哂時間去聽點reg科啦 仲要係ee撚 一般pre-reg都已經15-18 credit 自己執下D科好易姐

識揀

pre reg黎

咩科

Business Statistics - CB 2200

呢科好grade 問親人都拎a

我拎c

呢科邊個教都一樣啦 咁易a range

TEACH ME PLEASE
Uni wide congregation係咪通常無人會去 淨係去自己college嗰個
真係唔洗特登去聽
問你個department攞返本guideline就識
同埋Aims有 degree works
有冇人知陣間個talk去邊度聽?係唔係所有科目既人都係同一個tallk? 我部電話開唔倒個information sheet唔知邊度聽
有冇人知陣間個talk去邊度聽?係唔係所有科目既人都係同一個tallk? 我部電話開唔倒個information sheet唔知邊度聽

感激
真係會有人去聽?
有無as2入ece 我今日reg
不如大家留底tg
ee 下個Sem 唔好reg 2331
Dr Pao 教次次mean 1.5/1.6
自己諗

學到野但grade 就
有無as2入ece 我今日reg
不如大家留底tg

你幾點reg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞