[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
識讀一定揀peggy bb

成日西面。
但幾正 好想比佢瘋狂西面

成日西面。

bb把聲好溫柔

成日西面。

bb把聲好溫柔

35碎老女人

成日西面。

bb把聲好溫柔

35碎老女人

我28號in
其實係咪有in就成功左一半?

完全冇消息 tran 科工

我都係冇消息

有啲department 唔洗interview (seem)
In嘅話你講你對依科點解興趣之餘 要記下啲courses名
例如上年我話對environmental eng 有興趣 佢問我你覺得你想trans嗰個major入面邊個courses可以學到你有興趣嘅嘢
到時就要撻幾個courses名出嚟show到你做好哂research
好撚煩

做咩咁睇唔開入ese

我係trans去ace department....

ace有environmental? 唔係得civil and structural?

Civil有environmental 啲科
雖然得2個

我28號in
其實係咪有in就成功左一半?

完全冇消息 tran 科工

我都係冇消息

有啲department 唔洗interview (seem)
例如上年我話對environmental eng 有興趣 佢問我你覺得你想trans嗰個major入面邊個courses可以學到你有興趣嘅嘢
到時就要撻幾個courses名出嚟show到你做好哂research
好撚煩

做咩咁睇唔開入ese

ace有environmental? 唔係得civil and structural?

雖然得2個

咁就唔係轉major Environmental Engg 啦

成日西面。

bb把聲好溫柔

35碎老女人

仲有碎你老母
我都想比佢瘋狂西面
有冇人可以講下mkt dept 細O 係點?
Non ju 升上黎yr3 唔知玩唔玩好
主要想識多d人,睇下有冇機r到人做pj
定直接玩中O ?

呢啲時候呢就好多中o打手既
你係中意social既人想yo咪玩哂2個囉
依加正式開始dept 收生 2個camp都係freshman為主既
你senior intake都係讀marketing科多 想識多啲同班同學就一定係去細o ocamp果時唔識起碼都叫混個臉熟 易r啲

普遍黎講non ju 人上黎玩細o 定中o多?
好擔心到時去到全部yr1 到時得淡笑

non ju 2面都有 同埋你一定有幾科core係要同yr1一齊讀既 不過細o你會易撞到mkt non ju同埋組爸媽都會係你major course 既同學

我都係冇消息

好撚煩

做咩咁睇唔開入ese

雖然得2個

咁就唔係轉major Environmental Engg 啦

舉environmental 做例啫
咁civil係有包埋environmental eng係入面
有冇巴打知申請alumni證有冇printing quota, 每個月幾錢?
有冇巴打知申請alumni證有冇printing quota, 每個月幾錢?

alumni證有咩用?

alumni證有咩用?

好似可以入拉巴,但唔知有冇printing

alumni證有咩用?

http://www.cityu.edu.hk/aro/main/benefits/campus.htm#library
唔覺有

alumni證有咩用?

http://www.cityu.edu.hk/aro/main/benefits/campus.htm#library
唔覺有

即係淨係可以借書同用電腦
8月2就enrol non jupas升上黎 想問報ocamp係咪都要跟返10-12/8 木人巷個幾日報 定還是non jupas 係第個日子報 仲有想識人做pj 報細o? ee department

ece

都係2/8enrol?
8月2就enrol non jupas升上黎 想問報ocamp係咪都要跟返10-12/8 木人巷個幾日報 定還是non jupas 係第個日子報 仲有想識人做pj 報細o? ee department

ece

都係2/8enrol?

ece

都係2/8enrol?

跟木人巷日子
10/8
請問係咪聽日有timetable?
仲有唔夠兩個鐘就出ttb
GE2213 點睇!?
我想問學生證張相可唔可以有陰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞