[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有冇既同學仔
成科都幾十人 唔想毒住過四年
有冇computer science 巴打?

打算玩ocamp

冇理科底, 驚讀唔來啊

Same
推得好快
推得好快

睇嚟可以好快開新post
點先可以買到人地soc 嘅soc tee???
有冇cs嘅tg group

同問
想問下應唔應該報ocamp
點先可以買到人地soc 嘅soc tee???

通常sem A 大約9~11月會出poster 賣會物
到時留意返
有冇chem師弟呀

利申: 下年升yr3的垃圾師兄

同升yr3既AS2

可能上堂會見到你
我sem b 要retake 2字頭phychem
有冇chem師弟呀

同升yr3既AS2

可能上堂會見到你

你黎緊升yr3?讀3字頭既科
有冇chem師弟呀

同升yr3既AS2

可能上堂會見到你

yes, 實炒到仆街
班人平時野都唔多句 一到ocamp就上哂水好關心你又盛
我都想食組女
有冇chem師弟呀

同升yr3既AS2

可能上堂會見到你

yes, 實炒到仆街

好似同你同年

2字頭phychem 我平安渡過
班人平時野都唔多句 一到ocamp就上哂水好關心你又盛
我都想食組女

有冇chem師弟呀

同升yr3既AS2

可能上堂會見到你

yes, 實炒到仆街

好似同你同年

我走哂堂冇jot notes冇聽 完全溫唔到書

本身又冇咩chem底
有冇chem師弟呀

同升yr3既AS2

可能上堂會見到你

yes, 實炒到仆街

好似同你同年

本身又冇咩chem底

retake 仲敢唔敢走
3字頭phychem happy教 好惡頂
有冇chem師弟呀

同升yr3既AS2

可能上堂會見到你

yes, 實炒到仆街

好似同你同年

本身又冇咩chem底

不了
happy好搞笑 果陣上過頭兩三堂org chem lecture同tutor都係笑死我 (之後果d走哂.. )
不過我都要再下年先有得讀3字頭phychem

可能上堂會見到你

yes, 實炒到仆街

好似同你同年

本身又冇咩chem底

不了
happy好搞笑 果陣上過頭兩三堂org chem lecture同tutor都係笑死我 (之後果d走哂.. )

冇撞時間可以兩科一齊讀

可能上堂會見到你

yes, 實炒到仆街

好似同你同年

本身又冇咩chem底

不了

冇撞時間可以兩科一齊讀

諗起都驚

yes, 實炒到仆街

好似同你同年

本身又冇咩chem底

不了

冇撞時間可以兩科一齊讀

諗起都驚

之前sem b有人係咁
好似平安過左
fm無知一問幾時可以登入aims?

做咗Pre-enrolment 先
http://www6.cityu.edu.hk/orientation/page/preenrolmentbst

做完係咪即刻登入到定要等一陣?
有冇see嘅巴絲可以分享下同ocamp幾時
利申 non jupas 入year 1

SEE OCamp 25-27/8 北潭涌

巴打係school of energy and environment?

聽講今年see個 campfire 要同ac soc一齊玩 個氣氛一定好奇怪

好似book左白石場,但SEE本身少人所以侵埋一個AC soc share 場cost

報科工中o囉,上兩年好多see人都係玩中o

報今年個科工中O?你唔好水鳩班fm啦

佢係唔係科工中o啲人黎
有冇computer science 巴打?

打算玩ocamp

冇理科底, 驚讀唔來啊

Same

cs ocamp 大約幾時
PRE REG左MA1201比我
呢家又叫我去做個MA1200 TEST
姐係點啊屌

問過office,佢話test左pass到唔洗讀
但年年都係得幾個pass到,所以send曬比要讀既人自己諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞