[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
就 grad 表示暑假咩嚟嘅

khcheun83 巴打開嘅 Telegram group - Cityu lihkg
https://telegram.me/joinchat/El2x5wsPQ3vID-F_Jd7m8A

khcheun83 巴打開嘅 Telegram group - Cityu lihkg
https://telegram.me/joinchat/El2x5wsPQ3vID-F_Jd7m8A

沙發

沙發

慢左
lm
不過 強烈要求1001個個先可以開POST
道絕壟斷
有冇人AGGER我
有冇人AGGER我

me
lm
道絕壟斷

下次唔開囉
上次1001又冇人開
lm
道絕壟斷

下次唔開囉
上次1001又冇人開

不過今次係我柒咗睇錯頁數
lm
道絕壟斷

下次唔開囉
上次1001又冇人開

半打
Secret #12167 張圖,可以去邊到睇其他科?

Cgpa嗰張
lm
道絕壟斷

下次唔開囉
上次1001又冇人開

半打

下次要1001先比開
留名
留名

新post留名
留名
有冇人知同一個dept tran major易唔易?
留名
有冇人做緊banking intern/收到offer?
想問吓各位巴打 cityu 大約幾時會搞學生證同報O camp 驚同旅行撞期
lm
想問吓各位巴打 cityu 大約幾時會搞學生證同報O camp 驚同旅行撞期

學生證唔記得
Ocamp就最早8月中開始
多數8月尾至9月頭
不過細嘅可能會遲到10月先有

my fd studying is got an offer from jp morgan

my fd studying is got an offer from jp morgan

呢個 case好exceptional啦 正常讀is點會入到 仲要係gbsm呢啲垃圾科
佢自己用minor砌左科q fin出黎姐
不過都好難得 抵佢入到既

學生證唔記得
多數8月尾至9月頭

唔該

學生證唔記得
多數8月尾至9月頭

唔該

報ocamp同搞學生證應該同一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞