[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有冇cs嘅tg group
有冇今年1207 做個朋友
有冇今年1207 做個朋友

有無巴打係或者識人讀applied physics ?同埋applied physics 有無tg group? 唔想開學一個人咩都唔識

同學

巴打year幾?有你興趣開tg group?

今年dse呀 你開呀
see係咪又係男多女少

上年2016 Cohort 男女比例差唔多1:1
就 grad 表示暑假咩嚟嘅

khcheun83 巴打開嘅 Telegram group - Cityu lihkg
https://telegram.me/joinchat/El2x5wsPQ3vID-F_Jd7m8A

推俾FM
啱啱放榜
政政
碌入黎lm先

year2

有無o camp details?

有4種,大O,中O,細O同 AC soc
大O係學生會搞,chur啲同要yo
中O係分college搞
細O係dept搞,主要識番同科嘅人
AC soc 就可以識唔同科嘅人,同埋,有啲係chur,或者有啲sell warm

多數都報個細O同AC soc

政政o camp details please

好似未出details

政政今年9月3-5 ,係大網仔青協搞

政政Final Year 表未地點好垃圾

小弟as2入嚟 㩒Degree Works有好多科都係要Prerequisite 係咪要讀翻之前嘅科先讀到呢啲科??
啱啱放榜
政政
碌入黎lm先

year2

有無o camp details?

有4種,大O,中O,細O同 AC soc
大O係學生會搞,chur啲同要yo
中O係分college搞
細O係dept搞,主要識番同科嘅人
AC soc 就可以識唔同科嘅人,同埋,有啲係chur,或者有啲sell warm

多數都報個細O同AC soc

政政o camp details please

好似未出details

政政今年9月3-5 ,係大網仔青協搞

政政Final Year 表未地點好垃圾

year3既FM去ocamp會唔會好怪
利申:其實冇諗住去ocamp,諗住摺兩年等grad
小弟as2入嚟 㩒Degree Works有好多科都係要Prerequisite 係咪要讀翻之前嘅科先讀到呢啲科??

我有科係pre reg左時間比我,但係有prerequisite,其實會唔會係之前兩年asso/hd讀左類似既科所以可以唔洗理個prerequisite

我有科係pre reg左時間比我,但係有prerequisite,其實會唔會係之前兩年asso/hd讀左類似既科所以可以唔洗理個prerequisite

我見有啲prerequisite好似之前係asso有讀過咁
PRE REG左MA1201比我
呢家又叫我去做個MA1200 TEST
姐係點啊屌

我都係 所以先覺得可以唔洗理佢

睇下有冇係non ju升咗上嚟嘅巴絲可以解答我地

睇下有冇係non ju升咗上嚟嘅巴絲可以解答我地

對好多嘢都仲係唔知頭唔知路
其實城大政政好唔好讀?好多人話政政冇前途 出黎乞食
我non jupas升year3,仲有edu psy 唔知點揀好
有冇人比下建議我?
有無巴打係或者識人讀applied physics ?同埋applied physics 有無tg group? 唔想開學一個人咩都唔識

同學

巴打year幾?有你興趣開tg group?

今年dse呀 你開呀

咁無野啦,因為我係ASII
fm無知一問幾時可以登入aims?
有冇as2 telegram group
有冇讀seem既ching 講下出路?
好想轉科但gpa實在太差

你想轉咩科??????

mechan eng掛
有冇讀seem既ching 講下出路?
好想轉科但gpa實在太差

你想轉咩科??????

mechan eng掛

有冇chem師弟呀

利申: 下年升yr3的垃圾師兄

同升yr3既AS2
就 grad 表示暑假咩嚟嘅

khcheun83 巴打開嘅 Telegram group - Cityu lihkg
https://telegram.me/joinchat/El2x5wsPQ3vID-F_Jd7m8A

推俾FM

Sorry, this group does not seems to exist

fm無知一問幾時可以登入aims?

做咗Pre-enrolment 先
http://www6.cityu.edu.hk/orientation/page/preenrolmentbst
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞