[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
講真報大O 中O 細O定Ac Soc都冇所謂,睇下你想要啲咩
最緊要各位Freshman肯報Ocamp
咪撚聽啲人講話玩咩Ocamp識埋啲酒肉朋友又哂時間
希望大家唔好未體驗過就已經因為聽人講啲狗屎垃圾搞到冇報到/淨係報左1個Ocamp
唔同Ocamp嘅質素就見人見智,但識朋友真係人夾人,建議各位Freshman試多幾個Ocamp
有冇see嘅巴絲可以分享下同ocamp幾時
利申 non jupas 入year 1

SEE OCamp 25-27/8 北潭涌

巴打係school of energy and environment?

聽講今年see個 campfire 要同ac soc一齊玩 個氣氛一定好奇怪

好似book左白石場,但SEE本身少人所以侵埋一個AC soc share 場cost

報科工中o囉,上兩年好多see人都係玩中o

建議就咁既 因為個個Ocamp 玩既野都差唔多 都係咩水game campfire d game 果D架喇
咁呢ac soc 同細O個規模比較細 而大O/中O就比較chur同多人 大O就chur 而中O就有機會識到一D一齊上堂既人 咁建議freshman 可以揀兩至三個O camp報 例如 大O/中O + 細O/ac soc 咁樣報 去感受下唔同Ocamp既氣氛
做Freshman 得一次機會 有機會盡量玩多D
有無js1105 translate既同學仔
有冇1204 ocamp detail
EE轉過去CS既機會大唔大
係咪第一個sem爆GPA就得?
各位有冇咩住hall攻略
個post好熱鬧
city數學收左,是咪乞食
有冇1204 ocamp detail

可以報科工中O/CSS細O 詳情可以上secert睇 有list出黎
city數學收左,是咪乞食

Hi 我都係fm
出道啦
會唔會連細o都抽籤唔俾我依啲毒摺玩
有冇chem師弟呀

利申: 下年升yr3的垃圾師兄
會唔會連細o都抽籤唔俾我依啲毒摺玩

9成唔會

但你毒摺入到去玩開唔開心係另一回事

我就是活生生的例子

識到最岩key果幾個都係yr2揀完major一齊上堂做lab識
睇唔明D人吹奏細O做乜9 你要識朋友大中細ACcamp邊個CAMP會識唔到 gpmate/project mate 你上堂都識到啦 根本就睇你主唔主動去識人

利申:大中細都有玩過
睇唔明D人吹奏細O做乜9 你要識朋友大中細ACcamp邊個CAMP會識唔到 gpmate/project mate 你上堂都識到啦 根本就睇你主唔主動去識人

利申:大中細都有玩過

到時上堂人地一堆堆上真係難啲再埋堆
MBE係咪好chur
有冇讀緊既人入黎回應下
ocamp真係好貴。。根本唔係窮撚玩嘅
ocamp真係好貴。。根本唔係窮撚玩嘅

唔諗住去
請問有冇as2 ppp housing jj/ tg gp啊啊啊啊
有冇人1201 civil
想知今年幾多分
有冇讀seem既ching 講下出路?
好想轉科但gpa實在太差
有無js1105 translate既同學仔

Hi
啱啱放榜
政政
碌入黎lm先

year2

升year2定升year3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞