[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
讀Environment既小喬bb
有冇finance ching交流下
其實木人巷係邊到
其實木人巷係邊到

你係唔係三大仔黎架
其實木人巷係邊到

你係唔係三大仔黎架

sor囉
Ocamp其實我覺得中O抵報過細O 識group/project mate其實你有去上堂有出聲同人講下野就搵到 識多d唔同科既人大家互屌自己果科幾正
Ocamp其實我覺得中O抵報過細O 識group/project mate其實你有去上堂有出聲同人講下野就搵到 識多d唔同科既人大家互屌自己果科幾正

中o好玩啲囉,細o其實少悶得罪講

上年玩咗中o同細o,keep住有玩有一齊做project 嘅真係得翻中o班朋友 本身諗住識project mate 先玩嘅細o班人反而冇乜特別,個camp仲要貴得嚟玩翻中o啲野 唔明啲人點解成日吹奏細o
ocamp 受唔受non jupas year3 玩

有錢就受,多多都受
有無城大既弟兄姊妹們知道,
哩個Sem B 既 Print 野 quota 去到幾時?

上年玩咗中o同細o,keep住有玩有一齊做project 嘅真係得翻中o班朋友 本身諗住識project mate 先玩嘅細o班人反而冇乜特別,個camp仲要貴得嚟玩翻中o啲野 唔明啲人點解成日吹奏細o

其他唔知但科工中O真係不了 囡少毒撚多
識囡囡不如玩大O/ AC Soc
求switch major 成功

集氣

集氣

諗起EE同MA啲ocamp 根本係gay camp
campfire跳舞拖完一件又一件
不過係仔
求switch major 成功

集氣

集氣

加油

玩科工 寧願玩細O
你玩得自己OCAMP一係想識女一係想識上堂fd
中O無女 咁不如DEPT識上堂fd
想識女不如AC SOC/大O好過
有無城大既弟兄姊妹們知道,
哩個Sem B 既 Print 野 quota 去到幾時?

8月14

唔該田絲!
AS II CDE
有幾多Ocamp已經出左日期,Secret 0 info
AS II CDE

上年佢地木人巷開始前幾日就會有
AS II CDE

上年佢地木人巷開始前幾日就會有

驚番工撞時間
EE department有無Ocamp呀? (全仔都好 )
大O係咪your face your fate?淨係留左大O果幾日
上年玩細O d groupmate cccu仲多過degree 仔 最後要上堂yo 人先識到fd
上年玩細O d groupmate cccu仲多過degree 仔 最後要上堂yo 人先識到fd

agger 細o啲人好多都係asshole仔 上年諗住識projectmate而報左 但year1其實冇咩project會同返係camp識既人一齊做 啲dormmate又全部都係毒撚 個camp又貴hea搞 不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞