[City]又一城大討論區(7)放暑假啦喂

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有冇see嘅巴絲可以分享下同ocamp幾時
利申 non jupas 入year 1

SEE OCamp 25-27/8 北潭涌

巴打係school of energy and environment?

聽講今年see個 campfire 要同ac soc一齊玩 個氣氛一定好奇怪

好似book左白石場,但SEE本身少人所以侵埋一個AC soc share 場cost

報科工中o囉,上兩年好多see人都係玩中o

報今年個科工中O?你唔好水鳩班fm啦

佢係唔係科工中o啲人黎

十成九係啦 科工中o比人屌到臭曬都仲走去叫人報

咁有咩中O受EE仔玩?
利申AS2 FM
fm無知一問 management有冇ocamp 我搵極都見唔到
有冇Ching知道physics(JS1208)有冇系O?
同埋男女比例係點?
感激不盡
今年cs ocamp係籌委搞定咩
冇記錯今年係冇莊?
有冇computer science 巴打?

打算玩ocamp

冇理科底, 驚讀唔來啊

Same

cs ocamp 大約幾時

Cs ocamp報前三思 8成都係asso既人 好易識唔到同科既人

打算玩ocamp

冇理科底, 驚讀唔來啊

Same

Cs ocamp報前三思 8成都係asso既人 好易識唔到同科既人

中O,細O都係?
有冇既同學仔
成科都幾十人 唔想毒住過四年

有呀
叫人唔好報ocamp個啲得啖笑
講經咁講
人一世物一世
唔理你鍾唔鍾意ocamp個氣氛
起碼叫做見識過試過
同人吹水個陣都多個話題啦
細o多數都摺啲嘅
不過今年科工個朵畀secret屌到臭
anyway有得報就報啦
錢唔係淨係得你畀
上莊個班傻鳩畀得仲多

打算玩ocamp

冇理科底, 驚讀唔來啊

Same

中O,細O都係?

報到細O既人都會報到中O
同埋男女比例係點?
感激不盡

上Secret睇吓,佢哋好似有莊
同埋男女比例係點?
感激不盡

理科可以有幾多女
咁多位EE巴打唔好意思,因為個group多nonju人所以改左名做nonju tg group,其實歡迎所有ee巴打(無論係fm,讀緊,nonju)入黎
https://t.me/joinchat/EohuJg7T3Ff6AgzP3PjEGQ
有冇既同學仔
成科都幾十人 唔想毒住過四年

有呀

你好呀
請問邊到可以download notes?
請問由又一城行去cmc最快路線點行?

打算玩ocamp

冇理科底, 驚讀唔來啊

Same

讀cs已經死路一條,仲要揀埋asso

可能上堂會見到你
我sem b 要retake 2字頭phychem

你黎緊升yr3?讀3字頭既科

yes, 實炒到仆街

好似同你同年

2字頭phychem 我平安渡過

我走哂堂冇jot notes冇聽 完全溫唔到書

本身又冇咩chem底

retake 仲敢唔敢走
3字頭phychem happy教 好惡頂

不了
happy好搞笑 果陣上過頭兩三堂org chem lecture同tutor都係笑死我 (之後果d走哂.. )
不過我都要再下年先有得讀3字頭phychem

冇撞時間可以兩科一齊讀

下年挑戰下先
同埋男女比例係點?
感激不盡

理科可以有幾多女

Bio chem都起碼一半
Phy就
請問邊到可以download notes?
請問由又一城行去cmc最快路線點行?

CMC可能搭巴士筆架山花園行落去仲快
有冇chem師弟呀

利申: 下年升yr3的垃圾師兄

同升yr3既AS2

可能上堂會見到你

我要讀四科2字頭
summer sem幾時出grade
fm無知一問幾時可以登入aims?

做咗Pre-enrolment 先
http://www6.cityu.edu.hk/orientation/page/preenrolmentbst

做完係咪即刻登入到定要等一陣?

等10分鐘
summer sem幾時出grade

15至21喎

http://www6.cityu.edu.hk/orientation/page/preenrolmentbst

等10分鐘

等咗成日都登入唔到,我個fd都係
有冇chem師弟呀

利申: 下年升yr3的垃圾師兄

同升yr3既AS2

可能上堂會見到你

我要讀四科2字頭

加油

等10分鐘

等咗成日都登入唔到,我個fd都係

我都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞