[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
c朗翻實開心嫁 賣球衣同廣告都賺翻條數啦 係差佢個人意願姐

想問吓呢件咩料?

想問吓呢件咩料?

打中埸 後生仔

想問吓呢件咩料?

打中埸 後生仔

https://youtu.be/ZOlGHremaHA

想問吓呢件咩料?

打中埸 後生仔

好似係之前外國agent搞錯左
因為同Lindelof都係叫Victor
同埋佢唔係踢賓菲加

你咪又係建基於假設佢走去曼聯先講乜柒咩埋單論唔想佢返黎
"唔想"同唔會"係有分別架

如果買佢要180m係唔想架

咁100m?80m?60m
即係價錢問題啦
咁你講既做人有骨氣係用錢衝量既

仲貴過賣出價一倍去買返個32歲既球員返黎
又比皇笑你水魚
有其他前鋒揀,點解仲要買佢者

仲有幾多前鋒揀, 黎黎去去咪又係麥包皮同morata

如果2選1
我prefer morata
佢仲有上升空間

有冇諗過morata黎左rashford未來會點? 成世打lm?

咁多條戰線morata踢得哂咩?唔洗輪換?

咁morata依家24歲 起碼都霸住個正選位起碼5年
輪換rashford都係出到3分1左右既賽事
對佢成長係咪真係一件好事?

請得摩狗就預左唔係玩長遠ga la

咪理佢啦,季初咪成班友話唔洗買基沙文用福仔夠哂數,季中季尾都屌哂鬼直頭想夾佢過黎出場

你而家出太多反而係玩死福仔咋,幾多英撚咁樣玩完

想問吓呢件咩料?

打中埸 後生仔

好似係之前外國agent搞錯左
因為同Lindelof都係叫Victor
同埋佢唔係踢賓菲加

唔怪得呢幾日唔見報紙賣同官宣啦,成3500萬歐羅,無理由無報導
C朗買到梗係想買啦,算啲係咩錢

返黎咪又係打我後備...

你打漏左

而且基本上係實賺錢嘅生意黎,第一商業價值,第二C朗回家呢個綽頭比妹妹回家更加吸引,第三對對波實力一定係有所提升

你打漏左

仲唔瞓,溝女牙?

你打漏左

仲唔瞓,溝女牙?

無女溝牙 個好朋友要移民美帝

你打漏左

仲唔瞓,溝女牙?

無女溝牙 個好朋友要移民美帝

咁咪好,鄧佢開針啦

180m 呀
唔係18m

180m 呀
唔係18m

返到先算啦
到時實比人笑撚死,咁撚貴買件臭貨返黎
摩拉達登雕未
摩拉達登雕未

空炮左
其實唔勁喎
32歲既朗既情景 就好似當日條女最青春最正時 見有個條件好既就飛左你
到宜家俾人屌到臭 又同男友有啲鬧交
就搵返你呢個ex黎示威俾現任睇
仲話自己雖然老左又帽過你 但你要比以前愛佢(180m)

講唔通嘛

球會/支持者立場
可能唔諗骨氣 只諗實力同名氣
但要俾180m去買個32歲既前鋒
講緊係俾多當日當打top fit時一倍既錢
而且一傷可能收山/好快走下坡

呢個deal冇咩可能會達成
追返達仔fabinho啦
點解個個話達子空炮
追左咁耐post得1條fake news
出得起我朗筆錢
Bid dembele+ Fabinho + 山狗都得啦
出得起我朗筆錢
Bid dembele+ Fabinho + 山狗都得啦

認同

阿朗返黎絕對開心,但阿朗係咪真心返黎定搵我地過橋?做乜要掉舊錢買個老將,阿朗下次唔開心咁點算,仲有佢老母臭西經理人仆街文迪斯,玩一年又話要過PSG 中國,又賤賣?

直頭拎舊錢去買Dembele加Morata 啦,兩個成到才都玩你幾年,做乜要為阿朗過多一兩年又搵人接班咁煩
聽講Dier要50M英鎊
好貴
聽講Dier要50M英鎊
好貴

30M比多佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞