[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
喺惠康買嗰隻手工啤,難撚飲到屌你老母
勁撚苦

苦盡甘來

甘撚,苦到電油咁款

你飲過電油

石油都飲過啦
勁撚苦

苦盡甘來

甘撚,苦到電油咁款

你飲過電油

石油都飲過啦

吾怪得你份人甘on9啦
勁撚苦

苦盡甘來

甘撚,苦到電油咁款

你飲過電油

石油都飲過啦

吾怪得你份人甘on9啦

屌你老母,油到未飲過抵你唔識揸車
唔好hey 0!
勁撚苦

苦盡甘來

甘撚,苦到電油咁款

你飲過電油

石油都飲過啦

吾怪得你份人甘on9啦

屌你老母,油到未飲過抵你唔識揸車

你飲油狗 ?
#mufc have kept in contact with Lacazette's representatives, while they continue to negotiate a deal for Morata. [gffn]

正呀

根本就係買呢兩件就岩

買唔到MORATA
Lacazette都J到出血
點都好過比洛迪
#mufc have kept in contact with Lacazette's representatives, while they continue to negotiate a deal for Morata. [gffn]

正呀

根本就係買呢兩件就岩

冇用架
咪又係鳩up
最恐怖就係唔知朗隊出左幾多成力
哇屌宗師個老婆
哇屌宗師個老婆

你屌埋我個份
留意度淨係依度先會屌話c朗回歸要200m貴,
大部份既外國曼迷都話冇所謂,反正賺得番

馬仔點解del晒ig?

留意到呢到有啲會員係疤post出現過

留意到呢到有啲會員係疤post出現過

利申mon post
馬仔點解del晒ig?

應該同前妻有關

外國曼迷高汁d

正呀

根本就係買呢兩件就岩

買唔到MORATA
點都好過比洛迪

搶呀!

正呀

根本就係買呢兩件就岩

買唔到MORATA
點都好過比洛迪

搶呀!

Lacazatte同福仔同type

200m有更好選擇

更好選擇 美斯?
Green
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞