[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
你地迷C朗咪迷囉,其他人反C朗就唔得
反C朗就所有理據都on9

我都反c朗 但係你點解比人鬧都未知

200m買個老將 笑死人啦 話翻就翻 當曼聯係乜

唔記得早幾年攞曼聯抬價?

仲要牙朗不嬲夢想係踢鍠
本身早一季已經話想走
費sir勸佢留多季先走又冇罷踢又冇屌柒曼
都叫25

唔用腦都睇下新聞先啦

總之離開曼聯就係25架啦

每個人都有唔同界線㗎啦,你要全世界定義25既界線同你一樣

轉工就等於25仔
亨利離開阿狗去巴好25...
蘇狗離開利狗去巴都好25...

我都反c朗 但係你點解比人鬧都未知

200m買個老將 笑死人啦 話翻就翻 當曼聯係乜

唔記得早幾年攞曼聯抬價?

仲要牙朗不嬲夢想係踢鍠
本身早一季已經話想走
費sir勸佢留多季先走又冇罷踢又冇屌柒曼
都叫25

唔用腦都睇下新聞先啦

總之離開曼聯就係25架啦

每個人都有唔同界線㗎啦,你要全世界定義25既界線同你一樣

咁你個界線都主觀到幾on9
唔慶祝好撚假

個界線好好

唔慶祝好撚25...

至少我有客觀事實去定義
晨早流流又內戰

唔狗咬狗點推PO呀

咁撚on9 好難唔咬

唔咬無野睇呀

你好似FIFA14咁講咁貴買返黎博幾年唔覺意傷左就玩完都叫有理據
咩倒戈唔慶祝係假係做show既
呢D洗撚仲同你認真討論咩
摺撚埋啦你

覺得丶感覺既嘢你都要控制人?
你夠膽100%話C朗無做show成份?

用覺得感覺去定義

你好似FIFA14咁講咁貴買返黎博幾年唔覺意傷左就玩完都叫有理據
摺撚埋啦你

咁你自己既感覺又上黎博人認同?
理大

摺撚埋啦你

用覺得感覺去定義

就佢個人唔慶祝呢個動作,我覺得佢有做show既感覺,我冇話佢一定係假喎

原來真係冇腦
算啦

摺撚埋啦你

用覺得感覺去定義

就佢個人唔慶祝呢個動作,我覺得佢有做show既感覺,我冇話佢一定係假喎

反而C朗一心去蝗仲25過佢,佢12-13踢皇馬倒伐入波唔慶祝,假撚到,心入面可能諗緊自己唔慶祝幾型

你可以收撚皮

摺撚埋啦你

用覺得感覺去定義

反而C朗一心去蝗仲25過佢,佢12-13踢皇馬倒伐入波唔慶祝,假撚到,心入面可能諗緊自己唔慶祝幾型

你可以收撚皮

Block左,咁撚on9既人都有
等緊睇落河反駁
好精彩嘅鳩up死撐
晨早流流又內戰

唔狗咬狗點推PO呀

咁撚on9 好難唔咬

唔咬無野睇呀

唔咬又變左講女/搞基

yes
理大d人全部都咁戇鳩?
我自己都麻麻地鐘意丙朗
但係買到點會唔想丫

有時級數既野真係無得傾
最重要係可以提升埋隊友
最佳例子咪有so9既猁
有同無差幾遠

唔講人地講自己
迪馬岩岩來過陣勁到嘩嘩聲
又係帶起成隊波既

唔好話丙朗
依加呢刻買到迪馬我都贊成丫
最多比人bin返當年屌佢既c即
理大d人全部都咁戇鳩?

再次證明我對理大既定義係無錯(靠感覺)
理大d人全部都咁戇鳩?

點樣call poly d hell g?
隻理大落可真係要真心比個讚佢

勁撚過啲專家 倒戈入波唔慶祝係假都一野睇到
洗撚讀理大咩

摺撚埋啦你

用覺得感覺去定義

你可以收撚皮

呢位巴打肯定好欣賞第一風扇倒戈剷草的真性情
理大d人全部都咁戇鳩?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞