[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

係為左啖氣既話 妹妹都唔撚好買啦上年

認同,如果係碧咸呢d真曼都值得J,C朗呢d唔係真曼根本可以歸去迪馬果類

唔知大家覺唔覺,C朗啱啱果次見費sir已經有d貌合神離feel,果種擁抱丶握手似係禮貌上咁做

我都有呢種感覺,費Sir就好熱情,C朗就有D敷衍feel

我直頭覺得有d目中無人

認真朗隊雖然廢左武功,但都仲起碼識得尊重人,又肯幫下班新仔,唔會係又屌唔係又屌。根本人地打前鋒射波係職責,條友唔入固然屌硬,有時入左都唔走去同人慶祝仲要西西地面走去開波,班年輕球員仲點敢上腳或者射下波。
從來冇幻想過佢會返黎,我覺得就算佢真係返黎,短期可能會有好影響,但長遠黎講唔會係好事。

月巴連自己都唔尊重

今季肯打sub都算佢有自知之明
真係好多人冇乜點睇今屆既牙朗先會話佢成日屌隊友同球霸拎住個波
印象流

我記得上季又係D人見決賽pogba屌鬼就話呢d球員淨係識屌隊友
今季你又見過pogba屌過咩人呀
真係好多人冇乜點睇今屆既牙朗先會話佢成日屌隊友同球霸拎住個波
印象流

我記得上季又係D人見決賽pogba屌鬼就話呢d球員淨係識屌隊友

已經唔想駁
好多都唔知牙朗今季變左好多
印象流

獌係條毒撚
成日想同女神(丙朗)一齊
亦都覺得有一日會真係一齊

但係女神當呢條唔自量既毒撚係件工具
一件攞來激自己男朋友(鍠)既工具
兩個一嗌交就話:好丫,你咁對我,我同佢一齊

但係嗌完交啦,男朋友氹返啦
女神得到佢想要既野啦
毒撚咪比人掉埋一二邊...
建議禁止martial-09入曼區

我屌你串鳩我
仲要唔俾我入曼區

我已經好撚慘
仲要咁對我

隻腳板

嘩屌 睇到都想

唔知大家覺唔覺,C朗啱啱果次見費sir已經有d貌合神離feel,果種擁抱丶握手似係禮貌上咁做

我都有呢種感覺,費Sir就好熱情,C朗就有D敷衍feel

我直頭覺得有d目中無人

認真朗隊雖然廢左武功,但都仲起碼識得尊重人,又肯幫下班新仔,唔會係又屌唔係又屌。根本人地打前鋒射波係職責,條友唔入固然屌硬,有時入左都唔走去同人慶祝仲要西西地面走去開波,班年輕球員仲點敢上腳或者射下波。
從來冇幻想過佢會返黎,我覺得就算佢真係返黎,短期可能會有好影響,但長遠黎講唔會係好事。

月巴連自己都唔尊重

今季肯打sub都算佢有自知之明

唔保持狀態 無專業水準 照逗咁早人工教壞d細
咁都有自知之明

咁又唔滿意呀?
係咪要佢自已解約?

雞頭

我屌你串鳩我
仲要唔俾我入曼區

我已經好撚慘
仲要咁對我

隻腳板

嘩屌 睇到都想

講緊咩 ?

佢隻腳游完水生野
獌係條毒撚

女神得到佢想要既野啦

睇你點睇
我夠可以話曼聯係一條女
當日牙朗有夢想要做 你做女既願意放開佢
比佢去追夢
佢中途係遇到少少挫折 曾經想過放棄夢想返黎曼聯身邊
但係最後都繼續追夢
而家完成晒所有夢想 終於可以返黎條女身邊

其實都係睇你點演繹既姐
阿朗想要新約姐都唔係第一次搵番曼黎抬價啦 大家醒d咪撚J啦 只要個價等如或高於8千萬的話就即係我地真係送左條18歲既女比人地日屌夜屌屌到殘曬我地再比錢買番番黎 為啖氣就算佢番黎我都唔會J

係為左啖氣既話 妹妹都唔撚好買啦上年

你唔好kai啦 妹妹係費sir比得唔夠機會人上位人地先頂唔順走人 係出面創左幾年有曬成績再係黃金年齡準備開始前拒絕西超愛回家 同阿朗完全相反
好簡單 你自己幻想下將來妹妹32歲時蛆用3億買番佢 蛆肯定比人笑到面黃啦

我屌你串鳩我
仲要唔俾我入曼區

我已經好撚慘
仲要咁對我

隻腳板

嘩屌 睇到都想

講緊咩 ?

佢隻腳游完水生野

錯grammar
佢游完水之後隻腳板底生野

雞頭

認錯人?
印象流

算啦 口水乾 買到又有表現先會終止個爭議

有表現又話你阻住新仔上位啦
獌係條毒撚

女神得到佢想要既野啦

睇你點睇
我夠可以話曼聯係一條女
當日牙朗有夢想要做 你做女既願意放開佢
比佢去追夢
佢中途係遇到少少挫折 曾經想過放棄夢想返黎曼聯身邊
但係最後都繼續追夢
而家完成晒所有夢想 終於可以返黎條女身邊

其實都係睇你點演繹既姐

係,終於等到牙朗屌完女神然後返返自己身邊
Mourinho has made it clear that he wants Eric Dier and sees him as a long-term replacement for Carrick. #mufc quoted £50m [telegraph]

我屌你串鳩我
仲要唔俾我入曼區

我已經好撚慘
仲要咁對我

隻腳板

嘩屌 睇到都想

講緊咩 ?

佢隻腳游完水生野

錯grammar

屌睇到我毛管動

我已經好撚慘
仲要咁對我

隻腳板

嘩屌 睇到都想

講緊咩 ?

佢隻腳游完水生野

錯grammar

屌睇到我毛管動

爛腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞