[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=AKQilDb6DBI

千其唔好返嚟

咪係,佢返黎褔仔唔洗上,之後就走益晒其他隊
就算有位踢都比佢屌到走

我朗生涯中屌走過邊個隊友?

唔係有排係咁俾人屌扮大佬咩

屌隊友有乜唔好 你係勁既有領袖精神咪得
肥西激昂演說然後自己踢到屎咁士氣仲傷士氣啦

佢果隻係鬼堅尼果款咩

搶唔到疤塞波發皮4

小朋友發皮四
你地啲料咁勁既,我完全收唔到風Morata fail

根本琴晚個個忙緊c朗單野

佢地既料咪fake marca news

不過我咁睇,
C朗加莫仔走皇會好傷
皇根本今季買唔返相同級數

夏殺傷左,戴bra祖唔肯放,基沙文又唔走

除非皇唔介意打包LKK, 奧巴美楊同拉卡錫迪三條黑鬼

賤種想買蘋果同戴Bra啦

C朗 達子 James out
蘋果 hazard 華拉堤 in

華拉堤去疤 hazard傷

華拉堤未必去疤既
Hazard傷左照殺啦 如果我朗真係走

都好大機會
如果牙朗go psg hazard go rm就好🤤

C朗go psg
James go che
達子 come 我曼
牙朗我就j撚硬既

其實啊妺個知名度好西利
之前行hmv見到啊妹個様唔係出現喺體育雜誌
而係荷理活雜誌入面
https://www.youtube.com/watch?v=AKQilDb6DBI

千其唔好返嚟

咪係,佢返黎褔仔唔洗上,之後就走益晒其他隊
就算有位踢都比佢屌到走

我朗生涯中屌走過邊個隊友?

唔係有排係咁俾人屌扮大佬咩

屌隊友有乜唔好 你係勁既有領袖精神咪得
肥西激昂演說然後自己踢到屎咁士氣仲傷士氣啦

佢果隻係鬼堅尼果款咩

搶唔到疤塞波發皮4

小朋友發皮四

我朗根本小學雞
咩領袖風範
算啦, 呀朗係翻就自然會翻啦
追達仔先啦

其實啊妺個知名度好西利
之前行hmv見到啊妹個様唔係出現喺體育雜誌
而係荷理活雜誌入面

咁多野撈
又波霸又娛樂圈
Juventus CEO Giuseppe Marotta has apologised to Lazio for tapping up Keita Balde.
Juventus CEO Giuseppe Marotta has apologised to Lazio for tapping up Keita Balde.

猁二號

猁二號

唔好拎二線隊同R聯亞軍比

猁二號

唔好拎二線隊同R聯亞軍比

猁柒D, 祖記係出價等同侮辱拉素, 猁就
阿妹係咪會黎上海
阿妹係咪會黎上海

之後幾日去香港喎
依家啲英人係咪完全冇曬價值?
連英超球會冇咩大額英人交易⋯
重要好似冇咩人喺英超以外搵食⋯

Stones算唔算大額交易?
阿妹係咪會黎上海

之後幾日去香港喎

之前見有新聞話佢會去北京上海香港添
仲諗住可以去追下星
上個po係唔係有巴打話fb有團購波衫gp 想知係叫咩名
https://m.youtube.com/watch?v=6xMgoQrQL9Y

達仔正式空炮

..

轉行做歌手
上個po係唔係有巴打話fb有團購波衫gp 想知係叫咩名

下年冇得印基仔
想印件黑衫妹妹
華西ig

真係好撚完美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞