[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
屌個25仔發小朋友脾氣,搞到Morata單轉會on hold

最多咪遲d黎
你估阿朗真係會走咩

又係陰謀黎, 未必阿朗自己想走,
用呢個方法黎COOL住MORATA

我又唔信阿朗會肯用自己聲望同IMAGE去幫皇COOL住MORATA 喎
呢家擺明係玩野想皇幫佢交稅LA DIU

呢個出現機會好高
隔離鏝青訓 設施真係高曼成班,由其鏝係硬件投放資源真係好撚誇,同埋係曼市社區活動做好多野,真係唔係齋用錢買人咁簡單,佢地想取代埋曼個地位

曼要追上唔好下下淨係轉會市場,要係其他地方做下野

又要召喚月台仔出黎講2句

最撚憎呢啲白痴
乜都唔撚知就話咩曼城青訓設施幾撚勁
你個場幾豪華又點
邊撚個教你先係重點呀
成日都有啲傻西睇完曼城個場就話俾人追上
共狗思想咁咩都要最華麗 唔識睇入面既野

如果係咁,曼個堆球員唔會叫哂d 仔去鏝
無人話話設施多咗人勁咗,但人地軟硬件都upgrade 緊

你有冇睇過拉馬西亞
有冇睇過聖人個academy
柒撚過將軍澳傑志中心幾多
唔通傑志中心出既人會好撚過佢地?

設施基本上頂級球會既器械都係差唔多
唔通拉馬西亞既設備 其實球會會冇咩?
睇人地個硬件新啲豪華啲就話點追上
知唔知曼聯近三年係全英國搵左幾多一流既青訓教練同球探返去?

曼球探教練優秀,鏝都會可以, 你挖我球探, 我又可能挖返你

仲有其實我之前咁打係想話鏝做咗好多方面去提升吸引,設施係其中一樣,呢個係事實黎,仲有鏝係薪酬其他方面給予學徒o既好過曼, 咁呢d 都係競爭,有質素球員有機會過咗對手。

我無記錯費sir 想重整訓練設施時都有參考疤,硬件有時必須。

疤講過,自己青訓未必最好,而係會將佢地提拔到一隊
曼同樣係,青訓上陣時間俾鏝都多,所以曼仲有優勢

但將來呢?我只想講,當一地方有競爭時,自己都要進步姐

都係個句,曼城個豪華場係先進
但係佢地既優勢咪得呢樣
講青訓設施所有野都唔係rocket science
你整得既人地都會有,佢地可能係電視高清d
但係gym room同訓練場既草場都係一鳩樣

之前去拉馬西亞既教練傾過
拉馬西亞設施都唔係豪華
佢話青年球員太早入comfort zone唔係好事
技術係其次,mentality先係重點
mentality唔係你個場豪華就train到

同意mentality係重點,所以一直覺得德國同西班牙球員呢方面好有優勢, 英撚係無呢樣

只想曼keep 到人材,依家青訓係球會重要資源,鏝搶咗好多

德國咪又係冇哂
屌,根本唔J牙朗係因為覺得一定無可能回家

人地牙朗跟本就係美斯果隻級數,返來keep到我曼即變爭標分子,屌我都咁講
做毒撚幫女神埋單
比Mk屌到殘
做毒撚幫女神埋單
比Mk屌到殘

睇到自己未來 真係好可憐
https://www.youtube.com/watch?v=ev9dgkljvR0
HEHE

hehe 今年d防守真係堅勁
https://www.youtube.com/watch?v=ev9dgkljvR0
HEHE

hehe 不嬲都好好j
係畢記話傳緊過曼既時候已經j 到成褲都係, 只係怪椰子同92唔識用

放佢係後備席先係最on9既野
同埋又關椰子事?
Ronaldo has no problem joining Jose at Manchester United. Real Madrid want €200m. [Marca via @SportWitness] #MUFC
支持C朗返黎
但一定前提係買左一線中鋒先
Ronaldo has no problem joining Jose at Manchester United. Real Madrid want €200m. [Marca via @SportWitness] #MUFC

90m都搞咁耐
何況200m
除非費Sir開口啦
HEHE

hehe 不嬲都好好j
係畢記話傳緊過曼既時候已經j 到成褲都係, 只係怪椰子同92唔識用

放佢係後備席先係最on9既野
同埋又關椰子事?

椰子買佢先
木狗好似當時唔識攪轉會攪到一鑊粥,當年買唔到佢

90m都搞咁耐
何況200m
除非費Sir開口啦

2億唔貴 係就快手比算啦

話曬都係世一
冇上一陣 原來依家傳到牙朗

90m都搞咁耐
何況200m
除非費Sir開口啦

話曬都係世一

On9 咁嘅價

90m都搞咁耐
何況200m
除非費Sir開口啦

話曬都係世一

玩到咁大, 木仔為左唔比人大就BID左佢,
之後D收益實收得返
200m 精就俾佢
收鳩皮啦

呢個出現機會好高
隔離鏝青訓 設施真係高曼成班,由其鏝係硬件投放資源真係好撚誇,同埋係曼市社區活動做好多野,真係唔係齋用錢買人咁簡單,佢地想取代埋曼個地位

曼要追上唔好下下淨係轉會市場,要係其他地方做下野

又要召喚月台仔出黎講2句

最撚憎呢啲白痴
乜都唔撚知就話咩曼城青訓設施幾撚勁
你個場幾豪華又點
邊撚個教你先係重點呀
成日都有啲傻西睇完曼城個場就話俾人追上
共狗思想咁咩都要最華麗 唔識睇入面既野

如果係咁,曼個堆球員唔會叫哂d 仔去鏝
無人話話設施多咗人勁咗,但人地軟硬件都upgrade 緊

你有冇睇過拉馬西亞
有冇睇過聖人個academy
柒撚過將軍澳傑志中心幾多
唔通傑志中心出既人會好撚過佢地?

設施基本上頂級球會既器械都係差唔多
唔通拉馬西亞既設備 其實球會會冇咩?
睇人地個硬件新啲豪華啲就話點追上
知唔知曼聯近三年係全英國搵左幾多一流既青訓教練同球探返去?

曼球探教練優秀,鏝都會可以, 你挖我球探, 我又可能挖返你

仲有其實我之前咁打係想話鏝做咗好多方面去提升吸引,設施係其中一樣,呢個係事實黎,仲有鏝係薪酬其他方面給予學徒o既好過曼, 咁呢d 都係競爭,有質素球員有機會過咗對手。

我無記錯費sir 想重整訓練設施時都有參考疤,硬件有時必須。

疤講過,自己青訓未必最好,而係會將佢地提拔到一隊
曼同樣係,青訓上陣時間俾鏝都多,所以曼仲有優勢

但將來呢?我只想講,當一地方有競爭時,自己都要進步姐

都係個句,曼城個豪華場係先進
但係佢地既優勢咪得呢樣
講青訓設施所有野都唔係rocket science
你整得既人地都會有,佢地可能係電視高清d
但係gym room同訓練場既草場都係一鳩樣

之前去拉馬西亞既教練傾過
拉馬西亞設施都唔係豪華
佢話青年球員太早入comfort zone唔係好事
技術係其次,mentality先係重點
mentality唔係你個場豪華就train到

同意mentality係重點,所以一直覺得德國同西班牙球員呢方面好有優勢, 英撚係無呢樣

只想曼keep 到人材,依家青訓係球會重要資源,鏝搶咗好多

德國西班牙足球人口多 球員間競爭大
西班牙更加係因為本土經濟唔發達
所以啲西班牙佬好多都好好波
博踢到大球會or出國做外緩
相反英撚....
200m都話要買真係堂撚左自己善堂?

比夠20億精佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞