[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
如果阿朗同麥包皮同價 你地掟邊個

先買牙朗賣波衫
再用賣波衫賺到果筆買apple

有無人知要賣幾多件波衫先cover到?

pogba一年唔洗都搞掂,如果比著c朗一年實返到本

Source?

先買牙朗賣波衫

http://football.fanpiece.com/m/volleyshot/c1242924.html

呢篇野有講,但唔知堅唔堅
Green

draymond green?
勁撚黑人憎

幾鍾意佢

D green呢啲真男人冇虛偽又場場博盡好正喎,係把口臭啲同小動作多小小

佢d trash talk同小動作同隊會覺得好頂癮

先買牙朗賣波衫

http://football.fanpiece.com/m/volleyshot/c1242924.html

呢篇野有講,但唔知堅唔堅

我都睇到篇有講

以去年曼聯賣出了 300 萬件球衣推算,J.Cohen 認為伊巴個人頂多為曼聯帶來 30 萬件球衣的銷量增幅(約佔總銷量的 10%)。如果曼聯能獲得當中 15% 的利潤(假設一件球衣值 70 鎊,30 萬件球衣就是 2100 萬鎊),紅魔鬼從中取得的利潤也不過是 300 萬英鎊(還未抵銷球員本人獲得的分成)。300 萬鎊不是個小數目,但是這連伊巴謙莫域轉會曼聯的財務成本的 20% 都抵不上(工資、經理人費用、簽字費和肖像權合約),更遑論要抵銷普巴的天價轉會費了。

更甚者,10% 的銷售增長已經是樂觀的估計,因為伊巴本人是 Nike 的簽字球員,他不能參與任何 adidas 的推廣活動。既然他本人的肖像只能出現在超過三位球員的海報上,他在 adidas 廣告的曝光率又會因此相應降低,故此他帶來的收益肯定沒有這麼多。

衰左

不意外呀

傻豬先表白

重話睇到咁多清既意見
依到個個都話咪表白
死路一條黎
阿朗想要新約姐都唔係第一次搵番曼黎抬價啦 大家醒d咪撚J啦 只要個價等如或高於8千萬的話就即係我地真係送左條18歲既女比人地日屌夜屌屌到殘曬我地再比錢買番番黎 為啖氣就算佢番黎我都唔會J

先買牙朗賣波衫

pogba好快多過89m
但好似拆得好少比曼
阿朗想要新約姐都唔係第一次搵番曼黎抬價啦 大家醒d咪撚J啦 只要個價等如或高於8千萬的話就即係我地真係送左條18歲既女比人地日屌夜屌屌到殘曬我地再比錢買番番黎 為啖氣就算佢番黎我都唔會J

係為左啖氣既話 妹妹都唔撚好買啦上年

先買牙朗賣波衫

但好似拆得好少比曼

球會好似分得5%-15%
建議禁止martial-09入曼區

個時曼聯比唔夠上陣機會佢,要走都無野講
曼聯自己都後悔

加上阿妹都話左有西超approach但都reject左

衰左

曼聯自己都後悔

普巴幾歲
佢幾歲

衰左

做咩比膠人呀 你同佢一樣
就咁望一望
red cafe 已經大把人叫佢唔好黎

曼聯自己都後悔

普巴幾歲
佢幾歲

大家都係40歲以下 正值壯年

先買牙朗賣波衫

但好似拆得好少比曼

就算拆0都好 你之後傾sponsor 已經有牙力要大份d 合約

走位走得咁快

之前先口響響話賣波衫好快有賺

認同,如果係碧咸呢d真曼都值得J,C朗呢d唔係真曼根本可以歸去迪馬果類

唔知大家覺唔覺,C朗啱啱果次見費sir已經有d貌合神離feel,果種擁抱丶握手似係禮貌上咁做

青 原來你曉讀心

先買牙朗賣波衫

但好似拆得好少比曼

就算拆0都好 你之後傾sponsor 已經有牙力要大份d 合約

走位走得咁快

之前先口響響話賣波衫好快有賺

同蝗區一樣
屌緊分唔到迷朗定迷蝗

曼聯自己都後悔

普巴幾歲
佢幾歲

大家都係40歲以下 正值壯年

C朗既球技同體格會保持進步落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞