[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
原來sor b ching用貓黎溝女 難怪食女無數
如果疤真係50m euro賣Rakitic真係狗衝得過
仲好過簽邊爐

佢串鳩過 p仔
仲好過簽邊爐

佢串鳩過 p仔

http://www.espnfc.com/barcelona/story/3097584/barcelonas-ivan-rakitic-sorry-for-insulting-granadas-andreas-pereira
道左歉 原諒人啦
如果英超繼續咁高轉播費 全世界咁受歡迎
令到成個聯賽個硬度一直都咁高
我相信未來都好難再有歐聯+英超雙冠三冠出現
根本除左開兩隊出黎無可能頂到雙線 但開兩隊又會無狀態 加上而家d大帝個個郁下就話傷唔踢 好難搞

競爭大到連對榜尾都要用正選,以前邊使咁用力
根本除左開兩隊出黎無可能頂到雙線 但開兩隊又會無狀態 加上而家d大帝個個郁下就話傷唔踢 好難搞

聯賽一隊 盃賽一隊

聯賽一隊 盃賽一隊

聯賽一隊 盃賽一隊

皇狗就得

聯賽一隊 盃賽一隊

皇狗就得

皇馬唔係有兩隊正選咩
原來sor b ching用貓黎溝女 難怪食女無數

想g咩事

聯賽一隊 盃賽一隊

皇狗就得

如果一開始就放棄杯賽
最後聯賽搏唔到既話就四大雞胸
但係人腳又唔夠砌兩隊
Morata 80m, Dier 50m, Lindelof 30M =要使成160M鎊,我當減返季中迪比加C9果40M鎊,真正使120m到

如果真係有250m Budget, 真係仲有130m去買阿朗
不過月巴唔該嘔返30萬出黎

食lunch
果班19000 fd 仲係好hyper
我勁撚大聲 好彩Terry on9 !
屌 後面有個訓導 捉撚左我
罰抄一百次我以後不准講粗口

同埋寫信解釋我點解要講
我極認真寫 琴晚曼聯攞歐冠 Terry 射失12碼

100%真事

果日成日發生既事到今日仲好記得

咁個缺點應該係因為訓導係轟

有可能,或者訓導輸撚咗錢

上咗年紀嘅老師特別多猁狗

果D老野睇住70年代尾猁狗波大, 點知之後柒足幾十年

過多十年我地都可能係咁架咋

但12左右開始睇曼既ching就慘d啦
連J都無得打

呢個出現機會好高
隔離鏝青訓 設施真係高曼成班,由其鏝係硬件投放資源真係好撚誇,同埋係曼市社區活動做好多野,真係唔係齋用錢買人咁簡單,佢地想取代埋曼個地位

曼要追上唔好下下淨係轉會市場,要係其他地方做下野

又係呢啲on9講個設施點點點
睇師資識唔撚識呀
Morata 80m, Dier 50m, Lindelof 30M =要使成160M鎊,我當減返季中迪比加C9果40M鎊,真正使120m到

如果真係有250m Budget, 真係仲有130m去買阿朗
不過月巴唔該嘔返30萬出黎

仲有屎波寧 J仔 加埋應該都有30M

連J都無得打

呢個出現機會好高
隔離鏝青訓 設施真係高曼成班,由其鏝係硬件投放資源真係好撚誇,同埋係曼市社區活動做好多野,真係唔係齋用錢買人咁簡單,佢地想取代埋曼個地位

神沙救完嗰下直頭大叫再打冷震

柒利射失都大叫啦

連J都無得打

呢個出現機會好高

又要召喚月台仔出黎講2句

最撚憎呢啲白痴
乜都唔撚知就話咩曼城青訓設施幾撚勁
你個場幾豪華又點
邊撚個教你先係重點呀
成日都有啲傻西睇完曼城個場就話俾人追上
共狗思想咁咩都要最華麗 唔識睇入面既野

就算當年拎3冠王都唔係食硬
fa cup 4強對阿狗加時先靠傑佬千里走單騎先搞掂
歐聯決賽90分鐘仲落後緊俾拜仁
我真係唔撚個一個成年人會為個數字糾結成年

擺明係佢踢法唔識配合喇
成日賴心理質素唔好
心理質素差就唔會英超一落場就沖去扭猁幾件喇

咪臭係 9換11唔明你地班友成日吹到換num對佢打擊好大

曼次次都死裡逃生 underdog形勢 逆轉反勝 依樣野先令人著迷

同個雕像又幾似

隻眼喊到腫哂既C朗

果日朝早Vds 救果下
果時朝早5點幾
勁大聲yea 俾阿媽屌到仆街

之後番學開心得濟 一句Terry on9 俾人記埋缺點(係度講過)

On9仔

同個雕像又幾似

隻眼喊到腫哂既C朗

果日朝早Vds 救果下
果時朝早5點幾
勁大聲yea 俾阿媽屌到仆街

之後番學開心得濟 一句Terry on9 俾人記埋缺點(係度講過)

嗰時我仲係外國讀緊書
學都唔返黎睇
c 朗射唔入嗰下已經心諗 唉gg
之後反勝嗰下真係癲左
一講已經咁多年

曼次次都死裡逃生 underdog形勢 逆轉反勝 依樣野先令人著迷

今季下下都係對面死裡逃生, 和氣收場, 直頭令人昏迷

連J都無得打

呢個出現機會好高

又要召喚月台仔出黎講2句

最撚憎呢啲白痴
乜都唔撚知就話咩曼城青訓設施幾撚勁
你個場幾豪華又點
邊撚個教你先係重點呀
成日都有啲傻西睇完曼城個場就話俾人追上
共狗思想咁咩都要最華麗 唔識睇入面既野

如果係咁,曼個堆球員唔會叫哂d 仔去鏝
無人話話設施多咗人勁咗,但人地軟硬件都upgrade 緊
仲好過簽邊爐

j 爆
70m 都衝
仲好過簽邊爐

j 爆
70m 都衝

yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞