[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
普巴ig story係上海

屌佢老味戴維斯

泰維斯呀Ching
Btw Google極都搵唔到普巴會去邊出席活動
冇得追星

25仔仲有面買曼聯波衫

迪維斯我覺得係真曼,果時好想留低但費sir覺得買斷價太貴寧願用貝碧托夫,所以先怨婦上身(之前普巴係祖記都有抽下曼聯水,其實係類似),反而C朗一心去蝗仲25過佢,佢12-13踢皇馬倒伐入波唔慶祝,假撚到,心入面可能諗緊自己唔慶祝幾型

咁都25
唔慶祝又屌,到時慶祝又屌
點講都得架啦

呢度d人真係好on9
唔慶祝=假
慶祝=25
心態有問題

條友好似係公海比人屌過幾次

d心態勁似憎人富貴厭人窮果d八婆

真正怨婦

你呢d人控制慾真係好強,一定要支持丶懷念C朗,反佢就唔得

無話你唔反得
有正有反好正常
但你明顯似怨婦
淨係憑感覺唔鋸佢黎煩
屌呀
Joel 提子u21冇撚左個正選既

迪維斯我覺得係真曼,果時好想留低但費sir覺得買斷價太貴寧願用貝碧托夫,所以先怨婦上身(之前普巴係祖記都有抽下曼聯水,其實係類似),反而C朗一心去蝗仲25過佢,佢12-13踢皇馬倒伐入波唔慶祝,假撚到,心入面可能諗緊自己唔慶祝幾型

咁都25
點講都得架啦

呢度d人真係好on9
唔慶祝=假
慶祝=25
心態有問題

真正怨婦

反撚到要佢斷腳你話係係咪on9
老實講
成日話幫普巴買後備,佢打唔晒咁多場,有邊個真係會嚟曼打後備,下年都世界盃

唔使買, 肥西is ready

朗隊正前

講踢法 拜仁個山齊士好似

老豆仲會唔會買佢呢
上年老豆話佢遲左黎買先買唔到

25仔仲有面買曼聯波衫

咁都25
點講都得架啦

呢度d人真係好on9
唔慶祝=假
慶祝=25
心態有問題

佢on9開嫁啦 同佢認真都晒時間

踢曼聯係咁話想去皇馬,話佢25有乜問題

皇馬同曼聯咩關係會令到佢係25?世仇呀而家?
軒斯果d就叫25
Tottenham wants to sign Chris Smalling. He could be used in a deal for Eric Dier. [Mail] #MUFC
普巴ig story係上海

屌佢老味戴維斯

泰維斯呀Ching
Btw Google極都搵唔到普巴會去邊出席活動
冇得追星

專心做野啦
有無落下酒吧玩下咁?有咩好野食?(想去上海一次)
AS Roma plan to ask Manchester United to loan out Matteo Darmian with an option to buy at the end of the 2017/18 season. [CdS] #MUFC
你地呢度一言堂架?迷C朗就歡迎,反佢就一定on9

好似係你本身係公海on9出名在先喎ching
Alvaro Morata to Manchester United appears to be imminent, irrespective of Cristiano Ronaldo's future. [Marca] #MUFC

邊個曼子話馬卡報話買morata失敗

前兩日大把人反啦 點解得你一個比人咁話
你真係要反省一下

明顯係話你既論點on9
而唔係話你反牙朗係on9
不過可能你個人本身就係on9

咪講到人地問題啦 反佢反到要人斷腳,唔慶祝就假,轉會就25,同費sir攬又假,全撚部都係你一相情願既諗法

明顯係話你既論點on9
而唔係話你反牙朗係on9
不過可能你個人本身就係on9

咪撚理佢la
點解比人屌都唔知

呢度d人真係好on9
唔慶祝=假
慶祝=25
心態有問題

真正怨婦

無話你唔反得
有正有反好正常
但你明顯似怨婦
淨係憑感覺唔鋸佢黎煩

個感覺係建基於佢飛甩曼聯,當曼聯係踏腳石,
C朗呢幾日咪大把人j佢返曼聯,只係有d人做怨婦,有d人做癡情漢啫

C朗當年勸天使過檔曼聯

咁都25
點講都得架啦

呢度d人真係好on9
唔慶祝=假
慶祝=25
心態有問題

真正怨婦

無話你唔反得
有正有反好正常
但你明顯似怨婦
淨係憑感覺唔鋸佢黎煩

C朗呢幾日咪大把人j佢返曼聯,只係有d人做怨婦,有d人做癡情漢啫

飛甩曼聯?
幫曼攞哂所有野
再肯留多年
仲想點?

呢度d人真係好on9
唔慶祝=假
慶祝=25
心態有問題

真正怨婦

無話你唔反得
有正有反好正常
但你明顯似怨婦
淨係憑感覺唔鋸佢黎煩

個個都成世效力一隊好冇 費sir叫佢留多年都肯留呀
Tottenham wants to sign Chris Smalling. He could be used in a deal for Eric Dier. [Mail] #MUFC

..........肥普識貨

熱刺執倒
最多唔洗佢加錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞