[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
屌 莫拉達呢

睇twitter話
依家因為C朗要走單野 談判無限期停止咗

莫拉達好大機會嚟唔到了

你唔是真係咁覺得呀

C朗真係走先會買唔到
但呢件事 兩邊都玩政治 真係唔知會點

本身莫奶單DEAL今星期連傾三日都冇結果
未有C朗單野之前已經講左下星期先再傾

總之一傾翻即刻90m車埋去啦
屌 莫拉達呢

睇twitter話

莫拉達好大機會嚟唔到了

你唔是真係咁覺得呀

咁搞法去到7月都簽唔到
太遲都單野未搞掂嘅話 我諗木仔會轉plan

唔會因為遲而入d 2線貨啦
屌 莫拉達呢

睇twitter話

莫拉達好大機會嚟唔到了

你唔是真係咁覺得呀

C朗真係走先會買唔到

總之一傾翻即刻90m車埋去啦

下次傾係幾時都未知
覺得因為c朗走會影響到莫奶既人
係咪覺得皇狗會用莫奶頂C朗

無左c朗就無必要用賓周馬而bench morata

真係放c朗既筆錢皇狗到時會買晒mbappe同hazard啦
洗撚仲用莫奶咩
屌 莫拉達呢

睇twitter話

莫拉達好大機會嚟唔到了

你唔是真係咁覺得呀

C朗真係走先會買唔到

如果莫仔90m deal, 曼既談判力好廢下

咁阿朗真係唔過200m都唔黎

洗撚仲用莫奶咩

Hazard傷到開季
難講

屌 莫拉達呢

睇twitter話

莫拉達好大機會嚟唔到了

你唔是真係咁覺得呀

C朗真係走先會買唔到

如果莫仔90m deal, 曼既談判力好廢下

咁阿朗真係唔過200m都唔黎

講真佩狗俾你曼玩左幾季ddg
仲要有季俾你搞ramos搞到續貴約
今次實預左難傾玩鳩返你

洗撚仲用莫奶咩

要等三單deal 完成先到我地
變數已經多左好多
屌 莫拉達呢

睇twitter話

莫拉達好大機會嚟唔到了

你唔是真係咁覺得呀

咁搞法去到7月都簽唔到
太遲都單野未搞掂嘅話 我諗木仔會轉plan

唔會因為遲而入d 2線貨啦

當然
買2線不如用番你好過
有無咁黑...本來兩個都傾得好地地

多謝牙朗

邊有好地地
你根本傾唔撚掂皇狗減價
好可能仲要等埋洲際國家盃完咗先開始傾到 屌
咁都空炮
呢排個個掛住奶撻
已經冇人記得沾屎
呢排個個掛住奶撻
已經冇人記得沾屎

有前鋒黎就得
拿卡 達 比洛由都J到出血
200m bid harry kane好過啦

邊有好地地
你根本傾唔撚掂皇狗減價

我諗本來兩邊個諗法差不多
都係唔想咁順灘
扭下計擺下姿態就算
講真大家開個價唔算差好遠...有得傾既
呢排個個掛住奶撻
已經冇人記得沾屎

有前鋒黎就得
拿卡 達 比洛由都J到出血

其實lacazette都好好丁
50m買佢同達子已經可以開季
#mufc have kept in contact with Lacazette's representatives, while they continue to negotiate a deal for Morata. [gffn]
#mufc have kept in contact with Lacazette's representatives, while they continue to negotiate a deal for Morata. [gffn]

正呀
未爆c朗逃稅之前 一早90m 揼濺種買莫拉達咪好 依家都唔知點撚算 講乜撚野價

yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞