[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
好想奶腳板底

識野
唔反lin了
咁撚小兒科都好貼出黎
好核突咩 點解我唔覺
( Show Blocked User - Martial-09 )
俾多張特寫你地
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/18/010524_44578ba3085d0db1794fb82906cffb5d.jpg[img][/url]

好似唔同左既

隻腳乾左就淡左d洞
好核突咩 點解我唔覺

冇咩感覺, 我隻手間唔中仲誇張

我女朋友腳板底
喂唔好block我 唔想單機

我女朋友腳板底

.....................
艾維斯去鏝
木仔可唔可以快小小
俾多張特寫你地
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/18/010524_44578ba3085d0db1794fb82906cffb5d.jpg[img][/url]

好似唔同左既

隻腳乾左就淡左d洞

無乜野喎
我以前份工搞到我腳皮入面黑哂
Ronaldo to his Portugal team mates: "I'm leaving Real Madrid, it's decided. I won't change my mind."

[Source: MARCA]

我女朋友腳板底

.....................

好想奶
Ronaldo to his Portugal team mates: "I'm leaving Real Madrid, it's decided. I won't change my mind."

[Source: MARCA]

馬卡報
真係好多人冇乜點睇今屆既牙朗先會話佢成日屌隊友同球霸拎住個波
印象流

我記得上季又係D人見決賽pogba屌鬼就話呢d球員淨係識屌隊友
今季你又見過pogba屌過咩人呀

啲人冇視呢段野
買到c朗仲可以直接令到皇馬王朝收皮
冇c朗賓周=垃圾
前場分工又要重新安排
買新人又要磨合又要同本身果幾個Isco,阿辛斯奧爭位

長遠又可以吸引呢一代後生仔加盟
好似話蘋果都係我朗fans
買到c朗仲可以直接令到皇馬王朝收皮
冇c朗賓周=垃圾
前場分工又要重新安排
買新人又要磨合又要同本身果幾個Isco,阿辛斯奧爭位

長遠又可以吸引呢一代後生仔加盟
好似話蘋果都係我朗fans

不過都係j下算
年年都傳一次
點會放
真係好多人冇乜點睇今屆既牙朗先會話佢成日屌隊友同球霸拎住個波
印象流

我記得上季又係D人見決賽pogba屌鬼就話呢d球員淨係識屌隊友

啲人冇視呢段野

同佢地講都晒撚氣啦 仲話redcafe大把人唔想佢黎
特西post左個poll出黎都唔回就知佢地咩料啦
而家仲玩讀心術話c朗唔係真心尊重費sir
印象流

啲人冇視呢段野

同佢地講都晒撚氣啦 仲話redcafe大把人唔想佢黎
特西post左個poll出黎都唔回就知佢地咩料啦
而家仲玩讀心術話c朗唔係真心尊重費sir

咁想知咪搵返個堆人出黎問囉

唔知既仲以為你地心戰緊
妹妹個ig story 反骨仔變左fans要簽名?
Dier
hi

你隻腳好番未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞