[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

屎忽畀管家婆屌完仲係痛?

唔是基 都唔會比人吉
華西ig

真係好撚完美

幾日就有人講一次
華西ig

真係好撚完美

幾日就有人講一次

好好j
上個po係唔係有巴打話fb有團購波衫gp 想知係叫咩名

波衫團購群組

LM印 冰佬

波衫團購群組

LM印 冰佬

去舊登pm韓費
有1折波衫+fifa18

波衫團購群組

LM印 冰佬

去舊登pm韓費

佢話今年連埋switch

波衫團購群組

LM印 冰佬

去舊登pm韓費

佢話今年連埋switch

+埋都係800 +印字1000 勁抵
但一人最多買一套
賤種放得奶撻就唔會放牙朗嫁啦 一次過放晒撚有人頂佢地位

如果係咁我諗包皮夏世三最少會買一個

甚至買哂

如果唔係拖舟教我諗kdb都大機,不過拖舟好似唔太重用amf依個位,睇占士

伊斯高係一個人兼兩個位夠勤力又有表現所以就多機會

甚至買哂

如果唔係拖舟教我諗kdb都大機,不過拖舟好似唔太重用amf依個位,睇占士

包皮
Hazard kroos isco
魔迪 卡斯

後備仲有bale 高華錫 benzema

甚至買哂

包皮
Hazard kroos isco
魔迪 卡斯

後備仲有bale 高華錫 benzema

Asensio
仲有一堆新星等上位

韓費d波衫流到仆街

買過一次唔再買
依家啲英人係咪完全冇曬價值?
連英超球會冇咩大額英人交易⋯
重要好似冇咩人喺英超以外搵食⋯

Stones算唔算大額交易?

剩係金額大囉,
睇上場國家隊表現, 唔好得過屎波寧幾多
50M最少30M買佢英人身份
韓費d波衫流到仆街

買過一次唔再買

yes Lin 去左佢個工場do之後差左好多 成日寄錯14號俾客

上次收左件藍色14號波衫立即屌出聲 明明叫佢印18號
之後當左地布

剩係金額大囉,

近期拖肥都破紀錄高價買左件英撚龍門
韓費d波衫流到仆街

買過一次唔再買

yes Lin 去左佢個工場do之後差左好多 成日寄錯14號俾客

上次收左件藍色14號波衫立即屌出聲 明明叫佢印18號
之後當左地布

都叫佢咪慳人工請弱智

咁悲慘
馬仔 刪哂ig相

剩係金額大囉,

近期拖肥都破紀錄高價買左件英撚龍門

果件好少少, 之前係新特撚踢得算唔錯
禽日U21撲左球12碼英撚先執返1分
不過都係貴...

馬仔 刪哂ig相

BYE 第一個離隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞