[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
牙朗講過只會返曼聯/士砵亭
買到c朗仲可以直接令到皇馬王朝收皮
冇c朗賓周=垃圾
前場分工又要重新安排
買新人又要磨合又要同本身果幾個Isco,阿辛斯奧爭位

長遠又可以吸引呢一代後生仔加盟
好似話蘋果都係我朗fans

其實賤種條中前場隨住c朗年紀大都係時候換
爭在早換遲換
遲換就可以慢慢融合
早換就慳返c朗份天價人工+一大筆轉會費
可以爭到第二啲世界級球員

冇咗c朗嘅頂級走位,射術同鬥心
賤種短期內應該會受打擊

但長期嚟睇,我覺得係可以幫賤種下個皇朝鋪好條路

同埋而家有拖舟呢個皇馬傳奇
c朗喺賤種個地位唔再好似前幾年咁不可取代
屌搞撚笑
皇馬冇左牙朗會收皮

而家牙朗既身份係超級入球機器 你話入球能力下降我都可以理解
但你當摩笛 卻奧斯 伊斯高 拉莫斯等等廢嫁

另外賣左牙朗有大把轉會費 你估佩狗會唔撚買人咩
屌搞撚笑
皇馬冇左牙朗會收皮

其實話拎唔到歐聯/西甲=收皮
都叫做解得通嘅
牙朗值唔值得拎180m去買

根本冇得拗

2邊講番自己論點 但唔會說服到對家既
屌搞撚笑
皇馬冇左牙朗會收皮

其實話拎唔到歐聯/西甲=收皮
都叫做解得通嘅

咁撚假設既野 你繼續幻想喇咁
any j news?
Dier/fabinho都ok
Matic真係不了
Dier英人後生有得升有得改造
利申迷邊爐

dier同馬迪差唔多炸
用dier matic
我不如比個機會文西同盲打防中
普巴ig story係上海
普巴ig story係上海

屌佢老味戴維斯
牙朗同迪維斯一齊回家同肥西重組三叉戟吧
用dier matic

Dier防中勁過文西好多啦
唔好淨係睇比妹妹撚段片
好多時候妹妹撚完人都無過到人反而拖慢進攻
Dier防守包位ok 周不時放到長傳上前場 有potential 架
用dier matic

唔好淨係睇比妹妹撚段片
Dier防守包位ok 周不時放到長傳上前場 有potential 架

你識唔識規矩架
呢到不論一場波定論
留意度淨係依度先會屌話c朗回歸要200m貴,
大部份既外國曼迷都話冇所謂,反正賺得番

個poll 係咪代表到呢段說話先
我就一直睇緊段野
望一望red cafe 有咩咁一面倒
用dier matic

唔好淨係睇比妹妹撚段片

dier除左英撚真係麻麻
又橫傳又盛
尼安高蘭呢 冇傳過?
成個維度咁
但今年打輔鋒攻中多
買到c朗仲可以直接令到皇馬王朝收皮
冇c朗賓周=垃圾
前場分工又要重新安排
買新人又要磨合又要同本身果幾個Isco,阿辛斯奧爭位

長遠又可以吸引呢一代後生仔加盟
好似話蘋果都係我朗fans

其實賤種條中前場隨住c朗年紀大都係時候換
爭在早換遲換
遲換就可以慢慢融合
早換就慳返c朗份天價人工+一大筆轉會費
可以爭到第二啲世界級球員

冇咗c朗嘅頂級走位,射術同鬥心
賤種短期內應該會受打擊

但長期嚟睇,我覺得係可以幫賤種下個皇朝鋪好條路

同埋而家有拖舟呢個皇馬傳奇
c朗喺賤種個地位唔再好似前幾年咁不可取代

跟本係幫皇解決一大問題
老實講
成日話幫普巴買後備,佢打唔晒咁多場,有邊個真係會嚟曼打後備,下年都世界盃
老實講
成日話幫普巴買後備,佢打唔晒咁多場,有邊個真係會嚟曼打後備,下年都世界盃

唔使買, 肥西is ready
老實講

朗隊正前
老實講

朗隊正前

講踢法 拜仁個山齊士好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞