[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

咁100m?80m?60m
即係價錢問題啦
咁你講既做人有骨氣係用錢衝量既

仲貴過賣出價一倍去買返個32歲既球員返黎
又比皇笑你水魚
有其他前鋒揀,點解仲要買佢者

仲有幾多前鋒揀, 黎黎去去咪又係麥包皮同morata

如果2選1
我prefer morata
佢仲有上升空間

有冇諗過morata黎左rashford未來會點? 成世打lm?

Yes 我不嬲都支持用朗隊
又唔洗買人 下季佢操返起 真係做神射都唔奇
到時me同福仔兩位清幫大家含到雪雪聲
諗起個場面都

咪改左我個字 係mi 唔係me
邊有可能買c朗
你地而家個領隊係摩佬唔係費sir呀
仲有 億八呢個數學太誇張
唔好話買唔買得起
連人工都肯定係天價

即係價錢問題啦

又比皇笑你水魚

如果2選1
佢仲有上升空間

有冇諗過morata黎左rashford未來會點? 成世打lm?

到時mi同福仔兩位清幫大家含到雪雪聲
諗起個場面都

想你帶隊叫雞多d

唔叫g的
如果牙朗走人
連fifa18代言都要轉
今次真係大鑊

講真...我唔覺得佢會走

拉莫斯鬧劇翻版
睇黎又比人撚返個幾月

呢到都係9UP下姐 你估真係有人信佢會回家咩

講真大把人都知機會好撚微
但講咩埋單論骨氣論
完全唔係睇球員實力

講骨氣有咩問題

依家係咪唔買返c朗就無機會踢歐聯拎英超?

點解仲要高價狗衝佢?

你既骨氣論係建基於價錢就收得皮啦
你咁有骨氣講咩180m先唔想
咁我當8m買返C朗你係咪唔買呀?
邊有可能買c朗
唔好話買唔買得起
連人工都肯定係天價

風險太大
一係你要保證佢番到黎
會幫曼攞 歐聯 聯賽 仲要唔止一次

二係佢完全唔可以傷 Top fit到36,37

呢個機會率同Rooney翻生差唔多

180m 係無可能會俾

即係價錢問題啦

又比皇笑你水魚

如果2選1
佢仲有上升空間

到時mi同福仔兩位清幫大家含到雪雪聲
諗起個場面都

想你帶隊叫雞多d

唔叫g的

叫ptgf不能說叫g
如果C朗返黎都carry到拎歐聯英超金球就真球皇
如果牙朗走人
今次真係大鑊

拉莫斯鬧劇翻版
睇黎又比人撚返個幾月

但講咩埋單論骨氣論
完全唔係睇球員實力

講骨氣有咩問題

點解仲要高價狗衝佢?

係依家呢個market用8m買到C朗用free返黎無咩分別
係good deal有咩問題?

依家係咪唔高價買C朗就無歐聯踢?
買其他前鋒都唔得?
邊有可能買c朗
唔好話買唔買得起
連人工都肯定係天價

風險太大
一係你要保證佢番到黎
會幫曼攞 歐聯 聯賽 仲要唔止一次

二係佢完全唔可以傷 Top fit到36,37

呢個機會率同Rooney翻生差唔多

180m 係無可能會俾

100m都難啦
32歲 80m我覺得已經好盡
如果牙朗走人
今次真係大鑊

拉莫斯鬧劇翻版
睇黎又比人撚返個幾月

但講咩埋單論骨氣論
完全唔係睇球員實力

講骨氣有咩問題

點解仲要高價狗衝佢?

買其他前鋒都唔得?

好似猁狗咁16m放左奧雲走
到佢要r撈想free返去猁狗佢地都唔撚制
呢d就真係骨氣,走左就幾錢都唔要返
屌你高過幾多錢就唔要,低過幾多就要
骨咩氣姐,投機就投機啦
如果牙朗走人
今次真係大鑊

拉莫斯鬧劇翻版
睇黎又比人撚返個幾月

但講咩埋單論骨氣論
完全唔係睇球員實力

講骨氣有咩問題

點解仲要高價狗衝佢?

買其他前鋒都唔得?

好似猁狗咁8m放左奧雲走
骨咩氣姐,投機就投機啦

但講咩埋單論骨氣論
完全唔係睇球員實力

講骨氣有咩問題

點解仲要高價狗衝佢?

買其他前鋒都唔得?

好似猁狗咁8m放左奧雲走
骨咩氣姐,投機就投機啦

點你點睇啦

80m賣比皇
依家仲要破紀錄買返,變相好似免費借比佢用個幾年癲鋒期

有其他實力前鋒揀點解仲要死追佢者
乜之前唔係講180m c朗加摩拉達咩?

100m c朗+80m摩,我覺得抵喎

一個c朗180m就梗係on9啦

一次過放哂兩個, 佩狗要簽邊個先頂得返

如果2選1
佢仲有上升空間

到時me同福仔兩位清幫大家含到雪雪聲
諗起個場面都

咪改左我個字 係mi 唔係me

你讀黎聽下mi同me有乜分別

咪就係

一次過放哂兩個, 佩狗要簽邊個先頂得返

朗隊一個就夠
邊有可能買c朗
唔好話買唔買得起
連人工都肯定係天價

伊巴本身30萬磅人工 咪可以俾牙朗
問題係個轉會費到 如果c牙係22歲億八就抵屌呀 伊朗免轉會費都幫我地轟20球喎
Ronaldo, 32, will still have a prohibitive $1.5 billion get-out clause in his contract if another team wanted to buy him.
Red Devils boss Mourinho does not see Ronaldo back at Old Trafford, having fallen out with the Madrid man when he left the club in 2013.

It is subsequently suggested the player’s real intention is to secure a better contract.

With Barcelona superstar Lionel Messi on course for a new deal, Ronaldo is eyeing equal terms with his Ballon d’Or rival.

But Perez is said to have no plans of an extension, with the No7 tied down until 2021.
仲乜成晚j c 朗

我好鍾意佢
不過一定唔會想佢而家返黎

發個好夢
聽朝唔好再ff 喇
180M我蘋果仲好啦 _
最怕係番黎變左好似係蝗咁要絕對球權
佢走個兩年都未變到咁
阿朗今年愈踢愈有係球皇識輪換,比摩佬帶實場場踢足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞