[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
留意度淨係依度先會屌話c朗回歸要200m貴,
大部份既外國曼迷都話冇所謂,反正賺得番

嗯乜鳩 有講錯咩,而家要90m先買到morata同belotti,180買c朗有咩咁過份?
世界上有邊個球員入球能力勁過牙朗
今季你幾乎比親機會,甚至半機會佢都同你搞得掂
就算200m我覺得都要狗衝
Green

draymond green?
勁撚黑人憎
留意度淨係依度先會屌話c朗回歸要200m貴,
大部份既外國曼迷都話冇所謂,反正賺得番

留意到呢到有啲會員係疤post出現過

利申mon post

鍠post都有啦
Green

右邊係乜水?文沙?

睇過歐聯就知 阿朗把握力真係no1
仲j緊c朗

除左價錢有d位可以反下之外
真係唔明點解要反牙朗回家

衰左
Green

勁撚黑人憎

幾鍾意佢

衰左

不意外呀
Green

勁撚黑人憎

幾鍾意佢

D green呢啲真男人冇虛偽又場場博盡好正喎,係把口臭啲同小動作多小小

衰左

不意外呀

傻豬先表白

話佢要做大佬搞亂更衣室呀
唔講以為佢地係牙朗隊友有份被迫害

衰左

不意外呀

傻豬先表白

如果阿朗同麥包皮同價 你地掟邊個

牙朗唔洗講

話佢要做大佬搞亂更衣室呀
唔講以為佢地係牙朗隊友有份被迫害

依度個個都係football Einstein

先買牙朗賣波衫
再用賣波衫賺到果筆買apple

有無人知要賣幾多件波衫先cover到?
記得好似早四五年, 牙朗又係傳過唔開心想走, 外國有班曼迷話籌錢比曼聯回購佢

先買牙朗賣波衫

普巴都係幾個星期就cover到
Man Utd Transfer News: Cristiano Ronaldo, Alvaro Morata and Lacazette done deal.

先買牙朗賣波衫

pogba一年唔洗都搞掂,如果比著c朗一年實返到本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞