[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
聽講叫得羊既都好尾機
BBC:

Cristiano Ronaldo has indeed decided to leave Spain, according to a source close to the Real Madrid player, having been accused of tax fraud

Ronaldo said to be "really upset". Understand PSG or a return to the Premier League more likely than China, (IF he doesn't change his mind)

睇黎真係想走
莫拉達
除左價錢問題之外c朗回家有咩問題

我曼要重建牙
話之你一季入100球
Cristiano Ronaldo wants to leave Real Madrid because he doesn't want to play in Spain any more. Possible destinations: Man United, PSG China

屌你老母呀過住啦
特西暫時有冇收到牙朗啲料
特西暫時有冇收到牙朗啲料

唔洗我收啦下話
全世界都講緊

我曼要重建牙
話之你一季入100球

曼聯d供應 入撚到100球咩
賣牙朗筆錢一直keep住留返黎買返佢
白撚痂咩

我曼要重建牙
話之你一季入100球

班人好on9 到而家就算32歲都仲要高水準,eba都36啦
c朗佢起碼可以踢到36,而家出面有邊個係佢既級數

我曼要重建牙
話之你一季入100球

一直都係把握力問題 唔係供應問題

C朗而家根本已經去到只要俾佢係禁區有half chance
已經幫你擺到波入網既人
玩燒味又得
買C7番黎 點擺

我曼要重建牙
話之你一季入100球

已經幫你擺到波入網既人
玩燒味又得

年年依度都有人話30歲太老,60m就買 屌,人地幾乎年年拎金球呀,60m用下腦啦
買C7番黎 點擺

牙朗中鋒咪得
伊巴咁嘅把握力都入到28球 C朗黎到可以入幾多球

我曼要重建牙
話之你一季入100球

已經幫你擺到波入網既人
玩燒味又得

年年依度都有人話30歲太老,60m就買 屌,人地幾乎年年拎金球呀,60m用下腦啦

比mk玩殘哂先返黎叫你埋單
做人有少少骨氣好
伊巴咁嘅把握力都入到28球 C朗黎到可以入幾多球

30球冇走雞
冷靜啲先

我講句公道説話

c朗過到黎咪又係我朗隊既後備,有撚用咩

我曼要重建牙
話之你一季入100球

已經幫你擺到波入網既人
玩燒味又得

做人有少少骨氣好

真係好殘
岩岩拎完金球,下屆預計又係佢拎
佢叫玩殘,其他叫殘障

我曼要重建牙
話之你一季入100球

已經幫你擺到波入網既人
玩燒味又得

做人有少少骨氣好

玩咩殘呀大佬?單係睇今年就知佢比往年勁左啦,
會配合,會輪換唔對弱隊擦數撳,係大賽仲要呁巧

我曼要重建牙
話之你一季入100球

已經幫你擺到波入網既人
玩燒味又得

做人有少少骨氣好

玩咩殘呀大佬?單係睇今年就知佢比往年勁左啦,
會配合,會輪換唔對弱隊擦數撳,係大賽仲要勁左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞