[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
理大d人全部都咁戇鳩?

再次證明我對理大既定義係無錯(靠感覺)

點樣call poly d hell g?

好簡單 本身讀ust 然後一年後轉校去poly踢大學杯 倒戈入波唔慶祝 啲poly hell g由紅磡排到入lingu
理大d人全部都咁戇鳩?

我都想知
理大d人全部都咁戇鳩?

我都想知

poly女不知幾撚易食
白白痴痴咁
理大d人全部都咁戇鳩?

我都想知

poly女不知幾撚易食
白白痴痴咁

同仔都差無兩幾(我指白白痴痴方面)
感覺都有得質疑,要控制其他人感覺

咁你拎TEVEZ黎比 好難唔咬你個LOGIC FAIL

佢真係goodest logic
理大d人全部都咁戇鳩?

好簡單 本身讀ust 然後一年後轉校去poly踢大學杯 倒戈入波唔慶祝 啲poly hell g由紅磡排到入lingu

有無貢多hell g
理大d人全部都咁戇鳩?

我都想知

poly女不知幾撚易食
白白痴痴咁

同仔都差無兩幾(我指白白痴痴方面)

撚羊咩U 咁臭串
你好似都係POLY嫁WO 個段LT屌屎忽片俾人屌個個唔係你咩

唔是基
掟玩具發爛渣
感覺都唔俾講,做思想控制!

咪係
我地全部都感覺你on9
球玉黎點解唔俾佢黎
講到底足球唔只係運動 仲係生意
係格拉沙心目中最好球玉翻黎 賣波衫都賺到笑
仲有
成日講骨氣論果班人都
骨咩氣姐 轉會市場就係咁 有買有賣 俾得起錢咪買
明明以前同球玉好來好去 俾人講到好似25反骨仔咁
都係果句 錢又唔係我俾 總之幫到隊波就得
今日無人搶1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞