[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
http://www.90min.com/posts/5133149-photo-anthony-martial-hits-back-at-ex-wife-via-instagram-in-ongoing-social-media-feud?a_aid=35527
可能同佢以前老婆有關

He wrote: "This woman is so kind and attentive … But unfortunately you still have not understood that you are being manipulated by a person who wants that of buzz for 1 year now, who does nothing with his life besides talking to us!

"Know, despite everything I never said anything despite the insults etc !!! You are the mother of my daughter so out of respect for my little girl I had never spoken but at some point it is necessary to stop, and stop these lies. Just to pretend to be a victim. Thank you!"
早幾日係IG度屌佢前妻

佢前妻做咩

我諗大概意思係話佢好撚蠢成日受人唆擺,又係個女面前扮受害者之類
有錯請指教
馬仔好難養啊
成日發脾氣

其實我都覺
條友好小氣feel
波衫號碼可以糾結咁耐
真心覺得佢養唔熟

頂住咁貴身價過黎, 第一季踢到曉飛
之後無左件9號+自己滾到離婚
個落差咁大, 心理質素差D都幾難頂
其實佢先得21歲

其實本身佢新聞唔多 不過唔知點解呢到成日話佢養唔熟

個個都識佢

不如話次次岀新聞都唔方好嘢

其實出過咩新聞 有無得回顧下
剩係記得對完愛字頭 黑木狂po sina J文

淨係離婚同波衫事件都煲咗成季
馬仔好難養啊
成日發脾氣

其實我都覺
條友好小氣feel
波衫號碼可以糾結咁耐
真心覺得佢養唔熟

頂住咁貴身價過黎, 第一季踢到曉飛
之後無左件9號+自己滾到離婚
個落差咁大, 心理質素差D都幾難頂
其實佢先得21歲

佢自私生活處理得唔好,好難踢到好波

件9號係佢有d 睇唔開,小豬黎爆咪一樣要讓31,一個咁多功勳球員黎曼俾你學野,自己應該睇開少少,當然曼點通知馬仔就唔知喇
咪返黎呀朗拿度
咪返黎呀朗拿度

要張家輝扮果個

馬仔同妹妹都冇follow ig
我真係唔撚個一個成年人會為個數字糾結成年

擺明係佢踢法唔識配合喇
成日賴心理質素唔好
心理質素差就唔會英超一落場就沖去扭猁幾件喇

我黎著

我黎著

Ronaldo

我黎著

Ronaldo

天使

我黎著

Ronaldo

天使

佩利錫
買到Dier等妹妹可以上前仲實際

唔係黑腸 不了

唔係黑腸 不了

俾妹妹撚到咩咁

唔係黑腸 不了

我覺得摩佬會買雲拿度

唔係黑腸 不了

我覺得摩佬會買雲拿度

想要邊爐

結果係Matic

唔係黑腸 不了

我覺得摩佬會買雲拿度

想要邊爐

結果係Matic

20m咪要

唔係黑腸 不了

我覺得摩佬會買雲拿度

想要邊爐

結果係Matic

20m咪要

用史摩寧交換
冰人改造防中
冰人改造防中

比盲打返防中夾hehe波霸,3個淫賤換位
冰人改造防中

比盲打返防中夾hehe波霸,3個淫賤換位

踢343
用T仔做防中 爆炸 hehe普巴 諗起都覺得正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞