[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
如果英超繼續咁高轉播費 全世界咁受歡迎
令到成個聯賽個硬度一直都咁高
我相信未來都好難再有歐聯+英超雙冠三冠出現
根本除左開兩隊出黎無可能頂到雙線 但開兩隊又會無狀態 加上而家d大帝個個郁下就話傷唔踢 好難搞

就算當年拎3冠王都唔係食硬
fa cup 4強對阿狗加時先靠傑佬千里走單騎先搞掂
歐聯決賽90分鐘仲落後緊俾拜仁

曼次次都死裡逃生 underdog形勢 逆轉反勝 依樣野先令人著迷

料巴呢排有無北上
如果疤真係50m euro賣Rakitic真係狗衝得過
仲好過簽邊爐

j 爆
70m 都衝

yes

pogba
rakitic hehe

邊有得輸
好j 過邊爐/dier/matic 幾廿倍
如果疤真係50m euro賣Rakitic真係狗衝得過
仲好過簽邊爐

j 爆
70m 都衝

yes

pogba
rakitic hehe

邊有得輸
好j 過邊爐/dier/matic 幾廿倍

而且靚仔好多

有可能,或者訓導輸撚咗錢

上咗年紀嘅老師特別多猁狗

果D老野睇住70年代尾猁狗波大, 點知之後柒足幾十年

過多十年我地都可能係咁架咋

但12左右開始睇曼既ching就慘d啦
連J都無得打

呢個出現機會好高
隔離鏝青訓 設施真係高曼成班,由其鏝係硬件投放資源真係好撚誇,同埋係曼市社區活動做好多野,真係唔係齋用錢買人咁簡單,佢地想取代埋曼個地位

曼要追上唔好下下淨係轉會市場,要係其他地方做下野

又要召喚月台仔出黎講2句

最撚憎呢啲白痴
乜都唔撚知就話咩曼城青訓設施幾撚勁
你個場幾豪華又點
邊撚個教你先係重點呀
成日都有啲傻西睇完曼城個場就話俾人追上
共狗思想咁咩都要最華麗 唔識睇入面既野

http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/longform_manchester_cold_war
特西巴點睇呢篇報導?
TRANSFER CENTRE: Alvaro Morata's planned move from #RMFC to #MUFC has been put on hold skysports.tv/YCxSb5
Real Madrid are planning to freeze negotiations regarding the sale of Alvaro Morata to Man Utd following the revelation that Cristiano Ronaldo wants to leave the club, reports AS.

連J都無得打

呢個出現機會好高
隔離鏝青訓 設施真係高曼成班,由其鏝係硬件投放資源真係好撚誇,同埋係曼市社區活動做好多野,真係唔係齋用錢買人咁簡單,佢地想取代埋曼個地位

最撚憎呢啲白痴
你個場幾豪華又點
邊撚個教你先係重點呀

http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/longform_manchester_cold_war
特西巴點睇呢篇報導?

https://en.wikipedia.org/wiki/2016%E2%80%9317_Professional_U23_Development_League#League_1
今季U23 league成績
https://en.wikipedia.org/wiki/2016%E2%80%9317_Professional_U18_Development_League
U18 league成績
如果英超繼續咁高轉播費 全世界咁受歡迎
令到成個聯賽個硬度一直都咁高
我相信未來都好難再有歐聯+英超雙冠三冠出現
根本除左開兩隊出黎無可能頂到雙線 但開兩隊又會無狀態 加上而家d大帝個個郁下就話傷唔踢 好難搞

就算當年拎3冠王都唔係食硬
fa cup 4強對阿狗加時先靠傑佬千里走單騎先搞掂
歐聯決賽90分鐘仲落後緊俾拜仁

曼次次都死裡逃生 underdog形勢 逆轉反勝 依樣野先令人著迷

料巴呢排有無北上

間中
Real Madrid are planning to freeze negotiations regarding the sale of Alvaro Morata to Man Utd following the revelation that Cristiano Ronaldo wants to leave the club, reports AS.

屌 on9

連J都無得打

呢個出現機會好高

最撚憎呢啲白痴
你個場幾豪華又點
邊撚個教你先係重點呀

特西巴點睇呢篇報導?

https://en.wikipedia.org/wiki/2016%E2%80%9317_Professional_U23_Development_League#League_1
今季U23 league成績
https://en.wikipedia.org/wiki/2016%E2%80%9317_Professional_U18_Development_League
U18 league成績

全部俾鄰居騎住
仆街 c7又玩野 夾埋留morata

C朗害人
全力2億追牙朗
最後阿朗 達仔都留隊

同個雕像又幾似

隻眼喊到腫哂既C朗

果日朝早Vds 救果下
果時朝早5點幾
勁大聲yea 俾阿媽屌到仆街

之後番學開心得濟 一句Terry on9 俾人記埋缺點(係度講過)

Vds救到安歷卡12碼,我直頭開門冲左出走廊大叫"曼聯攞歐聯啊",之後返學著件紅色衫打底再著校服

經歷過兩次live睇strike back拎歐聯 真係有今生冇來世
Morata 80m, Dier 50m, Lindelof 30M =要使成160M鎊,我當減返季中迪比加C9果40M鎊,真正使120m到

如果真係有250m Budget, 真係仲有130m去買阿朗
不過月巴唔該嘔返30萬出黎

仲有屎波寧 J仔 加埋應該都有30M

月巴都可能清埋

同個雕像又幾似

隻眼喊到腫哂既C朗

果日朝早Vds 救果下
果時朝早5點幾

之後番學開心得濟 一句Terry on9 俾人記埋缺點(係度講過)

Vds救到安歷卡12碼,我直頭開門冲左出走廊大叫"曼聯攞歐聯啊",之後返學著件紅色衫打底再著校服

任何曼狗都唔會唔記得呢一日

希望新d既曼狗
第時都會有場差唔多既波俾佢地回億

好似我live 無幸睇過98/99 奇蹟反勝咁
但08年有場屬於我時代既波

同個雕像又幾似

隻眼喊到腫哂既C朗

果日朝早Vds 救果下
果時朝早5點幾

經歷過兩次live睇strike back拎歐聯 真係有今生冇來世

99年果屆重細未係好識波 贏左都無感覺

同個雕像又幾似

隻眼喊到腫哂既C朗

果日朝早Vds 救果下
果時朝早5點幾

任何曼狗都唔會唔記得呢一日

希望新d既曼狗
第時都會有場差唔多既波俾佢地回億

好似我live 無幸睇過98/99 奇蹟反勝咁
但08年有場屬於我時代既波

same

同個雕像又幾似

隻眼喊到腫哂既C朗

果日朝早Vds 救果下
果時朝早5點幾

99年果屆重細未係好識波 贏左都無感覺

小學 但都已經好high
我真係唔撚個一個成年人會為個數字糾結成年

擺明係佢踢法唔識配合喇
成日賴心理質素唔好
心理質素差就唔會英超一落場就沖去扭猁幾件喇

咪臭係 9換11唔明你地班友成日吹到換num對佢打擊好大

人地個9號品牌無撚左
Ronaldo is red
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞