[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
話咩用90M買達子太貴唔撚屌真係人唔笑狗都吠
LKK,Dybala同Belotti呢啲個個都叫緊差唔多價錢,你自己仲要急住買一線前鋒,個價打死都企硬啦,畀唔起咪原陣開季囉死乞衣
真係玩嘢咪下年賤種真係求購DDG的話叫高20M囉,而家喺度叫春想人賣平啲都唔知做乜春

8000m只係買到dybala

一隻腳

8000m

非正式統計
係連登超過一半人
都當m係萬
算啦 無救
你地啲料咁勁既,我完全收唔到風Morata fail

根本琴晚個個忙緊c朗單野

佢地既料咪fake marca news
LKK,Dybala同Belotti呢啲個個都叫緊差唔多價錢,你自己仲要急住買一線前鋒,個價打死都企硬啦,畀唔起咪原陣開季囉死乞衣
真係玩嘢咪下年賤種真係求購DDG的話叫高20M囉,而家喺度叫春想人賣平啲都唔知做乜春

一隻腳

8000m

非正式統計
係連登超過一半人
都當m係萬
算啦 無救

一隻腳

8000m

非正式統計
係連登超過一半人
都當m係萬
算啦 無救

無眼睇

一隻腳

8000m

非正式統計
係連登超過一半人
都當m係萬
算啦 無救

雞頭
收錢唔好錯呢d

一隻腳

8000m

非正式統計
係連登超過一半人
都當m係萬
算啦 無救

跟公海叫法

不過我咁睇,
C朗加莫仔走皇會好傷
皇根本今季買唔返相同級數

夏殺傷左,戴bra祖唔肯放,基沙文又唔走

除非皇唔介意打包LKK, 奧巴美楊同拉卡錫迪三條黑鬼

一隻腳

8000m

非正式統計
係連登超過一半人
都當m係萬
算啦 無救

牙希早啊,幾時有叫G團join?

叫我阿羊得架啦
叫G要搵料清 我唔識依D野
https://www.youtube.com/watch?v=AKQilDb6DBI

千其唔好返嚟

咪係,佢返黎褔仔唔洗上,之後就走益晒其他隊
就算有位踢都比佢屌到走

我朗生涯中屌走過邊個隊友?

唔係有排係咁俾人屌扮大佬咩

屌隊友有乜唔好 你係勁既有領袖精神咪得
肥西激昂演說然後自己踢到屎咁士氣仲傷士氣啦

佢果隻係鬼堅尼果款咩

不過我咁睇,
C朗加莫仔走皇會好傷

賤種想買蘋果同戴Bra啦

C朗 達子 James out
蘋果 hazard 華拉堤 in
https://www.youtube.com/watch?v=AKQilDb6DBI

千其唔好返嚟

咪係,佢返黎褔仔唔洗上,之後就走益晒其他隊
就算有位踢都比佢屌到走

我朗生涯中屌走過邊個隊友?

唔係有排係咁俾人屌扮大佬咩

屌隊友有乜唔好 你係勁既有領袖精神咪得
肥西激昂演說然後自己踢到屎咁士氣仲傷士氣啦

佢果隻係鬼堅尼果款咩

搶唔到疤塞波發皮4

不過我咁睇,
C朗加莫仔走皇會好傷

賤種想買蘋果同戴Bra啦

C朗 達子 James out
蘋果 hazard 華拉堤 in

華拉堤去疤 hazard傷

華拉堤未必去疤既
Hazard傷左照殺啦 如果我朗真係走

一隻腳

8000m

非正式統計
係連登超過一半人
都當m係萬
算啦 無救

牙希早啊,幾時有叫G團join?

叫我阿羊得架啦
叫G要搵料清 我唔識依D野

次次見到牙希你就忍唔住想像管家婆對你講「你有冇女朋友?我覺得你好可愛」個畫面

咪再講 諗起都想嘔 接受唔到基

早晨呀D清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞