[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
就咁望一望
red cafe 已經大把人叫佢唔好黎

外國有d人直頭定義佢係叛徒

咁一樣有人J佢既
阿朗想要新約姐都唔係第一次搵番曼黎抬價啦 大家醒d咪撚J啦 只要個價等如或高於8千萬的話就即係我地真係送左條18歲既女比人地日屌夜屌屌到殘曬我地再比錢買番番黎 為啖氣就算佢番黎我都唔會J

係為左啖氣既話 妹妹都唔撚好買啦上年

個時曼聯比唔夠上陣機會佢,要走都無野講
曼聯自己都後悔

加上阿妹都話左有西超approach但都reject左

妹妹一定真曼
就咁望一望

咁一樣有人J佢既

但睇唔到咩外國點點點
呢度點點點的分別羅
就咁望一望

咁一樣有人J佢既

但睇唔到咩外國點點點
呢度點點點的分別羅

衰左

做咩比膠人呀 你同佢一樣

我唔洗去已經知衰
阿朗想要新約姐都唔係第一次搵番曼黎抬價啦 大家醒d咪撚J啦 只要個價等如或高於8千萬的話就即係我地真係送左條18歲既女比人地日屌夜屌屌到殘曬我地再比錢買番番黎 為啖氣就算佢番黎我都唔會J

曼聯自己都後悔

妹妹一定真曼

我覺得佢幫曼拎左歐聯之後都會想去西超

衰左

我唔洗去已經知衰

I know that feel bro ching
就咁望一望

Would you want Ronaldo back?
This poll will close on Jun 23, 2017 at 22:44.
Yes
634 vote(s) 50.8%
No
175 vote(s) 14.0%
It's a Trap!
438 vote(s) 35.1%

點樣大把人法

曼聯自己都後悔

妹妹一定真曼

如果真係拎到歐聯,佢之後去利物浦都抵啦

咁睇得開呀

曼聯自己都後悔

妹妹一定真曼

如果真係拎到歐聯,佢之後去利物浦都抵啦

咁睇得開呀

衰左

我唔洗去已經知衰

I know that feel bro ching

認同,如果係碧咸呢d真曼都值得J,C朗呢d唔係真曼根本可以歸去迪馬果類

唔知大家覺唔覺,C朗啱啱果次見費sir已經有d貌合神離feel,果種擁抱丶握手似係禮貌上咁做

我都有呢種感覺,費Sir就好熱情,C朗就有D敷衍feel
Cristiano Ronaldo has put some of Europe's biggest clubs on alert after it emerged he wants to leave Real Madrid because he doesn't want to play in Spain any more.

A report in the Telegraph today claims his advisers are telling clubs he would cost €150m - which is equivalent to around £131m - despite having a €1bn buy-out clause in the contract he signed in November.

The newspaper claims Paris Saint-Germain, Manchester United and Inter Milan could be tempted - but claims Ronaldo would not move outside Europe to China or the MLS.
睇黎如果走去PSG機會高d
建議禁止martial-09入曼區

我屌你串鳩我
仲要唔俾我入曼區

我屌你串鳩我
仲要唔俾我入曼區

我已經好撚慘
仲要咁對我

我屌你串鳩我
仲要唔俾我入曼區

我已經好撚慘
仲要咁對我

有幾慘呀

我屌你串鳩我
仲要唔俾我入曼區

我已經好撚慘
仲要咁對我

有幾慘呀

死跛佬

我屌你串鳩我
仲要唔俾我入曼區

我已經好撚慘
仲要咁對我

隻腳板

我屌你串鳩我
仲要唔俾我入曼區

我已經好撚慘
仲要咁對我

有幾慘呀

死跛佬

認同,如果係碧咸呢d真曼都值得J,C朗呢d唔係真曼根本可以歸去迪馬果類

唔知大家覺唔覺,C朗啱啱果次見費sir已經有d貌合神離feel,果種擁抱丶握手似係禮貌上咁做

我直頭覺得有d目中無人

認真朗隊雖然廢左武功,但都仲起碼識得尊重人,又肯幫下班新仔,唔會係又屌唔係又屌。根本人地打前鋒射波係職責,條友唔入固然屌硬,有時入左都唔走去同人慶祝仲要西西地面走去開波,班年輕球員仲點敢上腳或者射下波。
從來冇幻想過佢會返黎,我覺得就算佢真係返黎,短期可能會有好影響,但長遠黎講唔會係好事。

我直頭覺得有d目中無人

認真朗隊雖然廢左武功,但都仲起碼識得尊重人,又肯幫下班新仔,唔會係又屌唔係又屌。根本人地打前鋒射波係職責,條友唔入固然屌硬,有時入左都唔走去同人慶祝仲要西西地面走去開波,班年輕球員仲點敢上腳或者射下波。
從來冇幻想過佢會返黎,我覺得就算佢真係返黎,短期可能會有好影響,但長遠黎講唔會係好事。

月巴連自己都唔尊重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞