[夏日轉會窗, 如夢又似幻] 曼聯FF轉會新聞暨吹水區 [97]

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
依家啲英人係咪完全冇曬價值?
連英超球會冇咩大額英人交易⋯
重要好似冇咩人喺英超以外搵食⋯

球壇一直都少英人外流啦

球壇一直都少英人外流啦

英超出名人工高, 本土英撚仲要再貴D
使乜離鄉別井
其實邊到講牙朗180m

球壇一直都少英人外流啦

使乜離鄉別井

咪係

球壇一直都少英人外流啦

使乜離鄉別井

咪係

morata馬些路80k, 伊斯高大巴拿60k
樓上4件加埋都唔夠肥西份人工, 就算我地續個濕鳩後備都100k啦

球壇一直都少英人外流啦

使乜離鄉別井

咪係

樓上4件加埋都唔夠肥西份人工, 就算我地續個濕鳩後備都100k啦

Lin

球壇一直都少英人外流啦

使乜離鄉別井

咪係

恭喜達米安
32歲既朗既情景 就好似當日條女最青春最正時 見有個條件好既就飛左你
到宜家俾人屌到臭 又同男友有啲鬧交
就搵返你呢個ex黎示威俾現任睇
仲話自己雖然老左又帽過你 但你要比以前愛佢(180m)

講唔通嘛

球會/支持者立場
可能唔諗骨氣 只諗實力同名氣
但要俾180m去買個32歲既前鋒
講緊係俾多當日當打top fit時一倍既錢
而且一傷可能收山/好快走下坡

呢個deal冇咩可能會達成
追返達仔fabinho啦

屌臭晒
當日咪最多係香港小姐
而家人地係幾屆世界小姐
要你兩套愛之戀,唔過份姐
https://www.youtube.com/watch?v=AKQilDb6DBI

千其唔好返嚟

咪係,佢返黎褔仔唔洗上,之後就走益晒其他隊
就算有位踢都比佢屌到走
如果牙朗番黎做隊長就好
記憶中好似做過一次
https://www.youtube.com/watch?v=AKQilDb6DBI

千其唔好返嚟

就算有位踢都比佢屌到走

高價幫人換血之餘
要個屌隊友 扮教練
要個又老又貴 覺得自己係神的
番黎搞亂更衣室托咩
話咩用90M買達子太貴唔撚屌真係人唔笑狗都吠
LKK,Dybala同Belotti呢啲個個都叫緊差唔多價錢,你自己仲要急住買一線前鋒,個價打死都企硬啦,畀唔起咪原陣開季囉死乞衣
真係玩嘢咪下年賤種真係求購DDG的話叫高20M囉,而家喺度叫春想人賣平啲都唔知做乜春

8000m只係買到dybala

一隻腳

8000m

千其唔好返嚟

就算有位踢都比佢屌到走

我朗生涯中屌走過邊個隊友?
你地啲料咁勁既,我完全收唔到風Morata fail

根本琴晚個個忙緊c朗單野

千其唔好返嚟

就算有位踢都比佢屌到走

我朗生涯中屌走過邊個隊友?

唔係有排係咁俾人屌扮大佬咩
達子結婚了
跟住就渡蜜月
要係渡完之前搞惦
咁渡完就可以即係搬屋再settle down
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞