買 行貨/水貨 電視機 集中討論區 (72)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
要。。。真爆都要比2000
姐係咩其實,sd黎睇下
想問下43 吋電視機 有咩推介,平時睇開Netflix 同 airplay , budget $5500 以下
笑左,淨係諗到兩個問題,會有塵係你痴個時痴住部機,想甩出黎d膠水唔知會點影響個coating
65寸NB架 用活動架 定 固定架好?
好似固定會穩陣啲?
唔洗嫁, 佢個原理係只係掛左塊玻璃係前面. 真係有塵搬走塊玻璃就得
唔好搞啦
如果係主力牆夠力應該無問題, 但係大機我自己唔多建議用活動架. 除非真係會成日用到先會考慮.
Samsung 43AU8000 行貨
$5280
1. 60hz VA PANEL, 對比度高(4000:1), 黑位更黑, 可視角普通
2. 光度 320 nits
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Crystal Processor 4K 影像處理器
7. 2聲道, 共20W輸出
8. HDMI 2.0*3, 支援4K60
9. 支援Q-SYMPHONY

Samsung 43AU9000 行貨
$5399
1. 60hz VA PANEL, 對比度高(4000:1), 黑位更黑, 可視角普通
2. 光度 400 nits
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Crystal Processor 4K 影像處理器
7. 2聲道, 有OTS LITE功能(物件追蹤定位發聲), 共20W輸出
8. HDMI 2.0*3, 支援4K60, ALLM
9. 支援Q-SYMPHONY
10. 32:9, 21:9超闊遊戲視野與Game Bar
買D掛上去既. 唔好買MON貼
沒有分別
如果活動就可以轉去飯枱嗰邊送飯
但有啲驚拉得多會鬆
呢隻係掛嫁
算好抵玩,仲平過細鋪
想問50Q60A 同50X80J,邊部好啲!Dolby vision 有冇大分別?
淨係Sony 機先有?
差不多
X80J應該睇唔出分別
知唔知55x85j幾多
想買55"
聽日送貨 多謝step巴
最後買左咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞