買 行貨/水貨 電視機 集中討論區 (72)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
尋日係So0 鋪睇8K QLED vs 4K OLED
都睇得出分別喎
覺得點?
samsung電視有冇得裝vpn
間唔中一兩日幾個鐘我覺得冇問題嘅 主要係好似有其他巴打講間唔中都會出廣告 賽馬時段顏色會變等等 其實近幾年技術已經成熟咗 同埋電視本身已經有避免燒印既功能. 其實唔太需要擔心
如果要OLED就直衝A90J
所以諗緊 X95J 定 A90J
知道係兩個唔同既冇得比
但係唔睇戲用A90J好似有啲嘥野
不過個個都話有買貴冇買錯
遲下出新機,A90J會唔會再平啲?
1. 巴打唔睇戲???
2. 遲下出新機,可能A90J會下架, 比A80K取代
感激!好清晰👍
咁睇好似X90J 好啲….
50” & 55” 相差遠唔遠呢? 有冇話建議距離要幾多?🙌🏻
師兄,55‘’好feel啲,開心使用中
絕對滿意, 嗰時配合裝修砌埋套5.1.4
係後悔無上埋Sony A90J, 機皇係值哩個價
雖然C1水都搵唔到缺點
巴打~
有大買大~
其實A90J同C1分別唔大, 我覺得並排都差不多~
真係好少
netflix都係睇劇為主
咁樣會唔會係冇必要上到A90J
好難揀
平平地65A80J行貨啦
但我都係含淚買左
問過盛澤, 佢話開左AIRSCREEN APP就可以投, 巴打試下~
我不想巴打含淚, 想要笑容~
巴打有冇用過AIRSCREEN APP?
一陣試下
thx step巴

77oled" 3米廳長睇左個幾月 愈細愈細, 但無錢上83"

水貨83 "都買唔起,

點解外賣國有 LG B1 77 , 盛澤無
LG OLED65A16LA 65 Inch OLED 4K Ultra HD Smart TV 依部特別平咁 Lg 係咪搵唔過,定係買3叔qled 算
因為大陸冇出LG 77B1, 所以沒有.
LG A1你普通睇片睇戲睇電視都OK, 始終係OLED, 畫質一定比QLED好.
英國巴打你好~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞