買 行貨/水貨 電視機 集中討論區 (72)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
驚保養問題 就比多D錢買行貨
冇得又最平又最有保障又最靚
想問下LG電視係咪有EARC 定DOLBY ATMOS 定同其他廠SOUNDBAR唔夾既BUG?
LG電視有earc, 唔覺有夾機問題, 不過LG電視唔支援DTS
唔記得0係SOUNDBAR定電視POST 睇過 LG電視 0係連SOUNDBAR方面有D咩問題
你可以去soundbar區問下~
要睇行水差幾多,如果買水機用到壞買過部新先同行價差唔多,咁就可能好過維修
水行價差幾多頭POST已經有哂價錢, 可以供各位巴打自己計~
基本上頭POST資料已經好齊

是但拎部, 已經識計, 接近3倍價錢, 95%相同畫質, 係冇3年保養咁長, 不過水貨一樣可以維修, 唔係一死就玩完

SONY 65A90J $41480 行貨
LG 65B1 $14100 水貨
我當用到三年就壞左,三年後用返同一價錢買多部水機又靚左新左款
巴打識玩~
而家決定左買55吋B1
$2000 budget既soundbar係咪Dht-216好?
盛澤賣幾錢?
想問個弱智問題,soundbar係咪無電源制,用HDMI攞電視既電就得
1. 盛澤冇DHT-S216賣
2. SOUNDBAR需要獨立供電, 需要插電
3. 恭喜巴打入手性價比之王
放棄信仰選擇信你
2000 budget 係咪DHT216最好?
YES
電視如果有budget真係有咁大買咁大
YES
巴打想上77吋? 還是83吋?
我見尋日另外位巴打想上83先咁覺得 不過老老實實其實如果再上嘅話用投影機會比較好 起碼耐用好多
定係SN7CY好d
$2000嘅話得閒睇吓旋轉拍賣睇吓有冇人買電視唔要soundbar放出嚟 有機會平過市價買到正嘢
2000買唔到SN7CY
STEP爺爺見唔見到我呀
塊布都好貴
見唔到
點解會咁架,係咪入左眼疾po呀我
眼疾討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞