買 行貨/水貨 電視機 集中討論區 (72)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
大佬
廳用50或者55吋4K 用黎睇Netflix/Disney +睇YouTube

上牆筆直6k左右 ,有無推介心大心細55定50 ,依家用緊50
Samsung 55AU7700 行貨
$5990
1. 60HZ VA PANEL, 對比度高(4000:1), 黑位更黑, 可視角普通
2. 光度 280 nits
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Crystal Processor 4K 影像處理器
7. 2聲道, 共20W輸出
8. HDMI 2.0*3, 支援4K60
9. 支援Q-SYMPHONY
多謝大佬 自己都有記睇呢款 有無50寸對比埋?
如果夠budget一律建議有大買大,睇2日就習慣
因為我重要裝修無咁快,咁係咪應該等新款出先?
計埋裝修可能都要多一兩個月先買
Samsung 50AU8000 行貨
$5980
1. 60hz VA PANEL, 對比度高(4000:1), 黑位更黑, 可視角普通
2. 光度 320 nits
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Crystal Processor 4K 影像處理器
7. 2聲道, 共20W輸出
8. HDMI 2.0*3, 支援4K60
9. 支援Q-SYMPHONY
新款應該最快3月LG C2, 不過初出會比較貴

你睇下到時裝修進度點再決定,如果怕B1冇貨可以預先通知盛澤訂定先

都係首選三叔啱嗎
收到,聽日決定埋55定65先
呢個重要d
買錯左,我大撚鑊
咁多部之中50X85J最好規格
點解會大鑊?
step巴
今日裝左a80j想問少少野
如果睇netflix 最後出credit時
好似左右有少少白色係唔係正常

一開似出netflix個 N字又好似無
?有冇圖

右邊有少少白色
唔知清唔清楚
屌🥲🥲55岩岩大左幾cm
睇黎要買48C1 行貨
咩片名,我聽日睇下
冇辦法啦
屍戰朝鮮 第1季第1集最尾
Step巴打想問下如果房用40到43吋入門機panasonic 40JX700H 定LG 43UP7800好?
明白了 唔該ching
請問c1 喇叭聲音如果,如果對聲唔係太高要求 洗唔洗加sound bar
我見yamaha sound bar 做緊特價,心思思中
謝謝
盛澤裝wall mount個師傅好好服務 冇介紹錯
買咗部Lg 個遙控器成日無反應,開電視要㩒幾下先得,請問點reset賓直接入廠啊?
想問 65吋 samsung q70t 仲有無得買同幾錢?
活動架係咪要主力牆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞