買 行貨/水貨 電視機 集中討論區 (72)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
1. 水貨沒有Q90T/Q95T
2. 呀仔要爆MON, 你用咩機都一樣, 怕就加個保護罩係面
3. 盛澤會唔會幫收走舊機? 唔知, 要你自己問佢地
謝謝支持
爆部平少少既無咁心痛 好嘅唔該你我等等WhatsApp佢哋
you are welcome~
幫到你就好~
巴打, 剛剛幫你問盛澤, 所有尺寸LG A1水貨停產了, 已經不能再訂購, 請知悉.
點解你要用咁大隻字,係咪隻眼睇唔到野
如果睇得唔清楚記得要買80吋以上,唔係會睇得唔清楚
同佢地傾緊, 真心價錢平 掛牆都唔貴, 多謝介紹巴打
you are welcome~巴打~
ENJOY
9000幾唔係上B1都差唔幾咩,同埋細路仔會大,大多陣就知有d野唔做得,就一勞永逸
果位巴打應該65"
都應該要上,該上既野就該上,後悔無意思
最後而加都係傾緊B1 唔差幾千
其實我2件今年都5/6歲, 希望頂耐少少.
用住先, 好大機會下年都唔係香港
唔該 咁我想問b1 同c1 水貨 會推薦邊部?
佢怕爆MON
不過OLED係玻璃面可能耐久力高D
5,6歲都爆就要佢出去做童工啦
5,6歲,要定性了,一定上
呀仔爆部Q900R之前, 我老婆都爆過房果部SONY OLED.... 我屋企有爆電影引, FUCK. 希望佢地而加知道電視有幾咁容易爆.
原來係上年Q900R果位巴打~
我記得你了~
老婆又點爆呢?
嘈緊交....佢拎左個手電筒仔, 金屬果D 輕輕敲左個電視玻璃面2下
係呀, 巴打. 罰左佢地無電視好耐, 但係個廳無電視真係唔多得.
cls玩到家暴咁,咁佢有冇買返
FUCK, 最後我自己買番. 不過佢地而加知衰嫁啦.
直上B1,拎返房個部黎威脅老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞