買 行貨/水貨 電視機 集中討論區 (72)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
都係WEBOS, 只係新舊版本, 介面唔一樣嗎?
正啦, 玩左一陣已經無咩野SET, 完美咁. 岩岩入左房
舊果款只係得條BAR係下邊, 睇你要開邊個APP, 新OS多左好多野.
咁應該真係混淆左部8K電視,
上年買C1前都有問過step巴,
話av生命有部8K 特價好抵買

當然後尾知道左原因, 先揀C1
廳終於有大電視
冇後悔就得啦,你決定正確

上OLED唔會後悔
上親黎屋企啲朋友都話正, 戲院咁
睇黎巴打推介oled
只要使用習慣OK, 暫時最好都係OLED
enjoy 😉
巴打屋企實際都係小型影院 5.1.4

影院畫面都冇OLED咁靚
三星冇Dolby Vision
其實2021年部A90J 𝗦𝗢𝗡𝗬 港行話就話6月中預 7 月有貨。其實第一批機都8月尾9月先有

所以今年好大機會OLED 旗艦都會delay
我知你講咩呀 但就係太sharp反而無咁舒服
OLED真係自然好多 黑位無得輸
C1 你買行貨定水貨?
其實LG既機 係唔係一定買水貨係性價比最好 好過SONY? 我聽親都係 LG就買水貨 SONY就買行貨 , 我係驚保養問題 壞左麻煩
LG水貨價錢, 差啲夠買兩部行貨
自己諗
C1 你買行貨定水貨?
其實LG既機 係唔係一定買水貨係性價比最好 好過SONY? 我聽親都係 LG就買水貨 SONY就買行貨 , 我係驚保養問題 壞左麻煩
LG水貨價錢, 差啲夠買兩部行貨
自己諗

唔記得配合番你
主要打PS5多既話,買65A90J會唔會好不智。

最抵玩係邊部,係唔係都係LG水機
我覺得兩部拼埋先會睇到的可以唔理
心理上好D咁
因為在家睇係唔會知
不如買部感覺良好又比到
返到去大又好,咩都好,最後都係.... 慣
都唔會既

夠budget上A90J當然好
絕對係明智選擇
65A90J行貨$41480

接近3部LG 65B1水貨價錢
我買a90J 主要係貪佢可以配埋hta9+ sw5 center sync,
但hta9 10月尾買,都仲未有貨,好似要去到3月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞