買 行貨/水貨 電視機 集中討論區 (72)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Samsung 啲電視點樣查先知邊款可以錄影電視?
60HZ睇片冇咁順暢, 不過一般睇片OK
Samsung電視印象中全部都唔可以錄影電視

早兩日去avoutlet訂x85j 43
佢尋日打黎話無貨
因為我想要43寸
叫就suggest我轉qn90a 43
我問佢係唔係120hz
佢仲話推介得當然係120hz
唔該巴打
好 唔該哂
你信佢定我, 43QN90A冇120HZ HDMI 同 PANEL
Step巴 我發現咗一樣野 尋日咪話部LG webos好慢 今日得閒冇嘢做換咗條直插上去 成個介面快咗好多 依家超順暢. 我諗個網速對成個系統運作上有多少影響.
會唔會你個wifi慢
係喎呢樣又奇怪 我呢兩日睇Netflix 都要矇一陣先變高清 我wifi 5g最起碼都有300m download speed. 唔知電視連得慢定點 反正而家安樂晒 大家有LG機可以試吓
LG 65B1畫面正唔正?

頭先返去問
佢打畀代理 問咗兩個字先confirm
43/50寸都係 60hz

最後轉lg c1 48
變咗買大咗又洗多咗錢
c1 65上埋77 會唔會好on9 水都要多20k
LG 48C1只有買貴, 不會買錯, 近日好多電視都減左價
LG 65C1 水貨$17XXX
LG 77C1 水貨$32XXX

差距沒有20K, 不過大尺寸係咁, 成本問題, 行貨價錢差距仲誇張, 行貨77C1要$75000
1. 有大買大, 不會後悔
2. 巴打電視距離坐位幾遠?
美版好鬼平
3米2左右 65都夠洗應該? 65就可以b1搞掂 抵玩d 但77好似好正
剛剛幫你問左
LG 65C1 水貨$170XX
LG 77C1 水貨$319XX
77-85"
65吋2.5米都係剛剛好
我係你呢就買部65B1先 真係唔掂就拎入房換77
有冇人知如果想想玩一套電視Philips hue,基本套裝要有咩?

sync box, bridge hub, guardian lightstrip?
冇投訴 大部左感覺上仲正
如果77C1送架+安裝就好
百老匯話Sony師傅爆曬單,上唔到黎裝
但個經理話同同事夜啲上嚟幫我哋整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞