買電視機 / 換電視機 集中討論區 (67)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
太遲了
話要壓屏 要比錢整番好佢
有得整就ok啦,如果唔係太貴就ok啦
希望快D整好
都係嘅 只怪自己唔好彩 買咗半年就壞咗
電器野壞唔壞好多時睇彩數,希望巴打見諒
GOOD MORNING~剛起身
部A80J睇左幾日 上youtube睇4K片 睇到我嘩嘩聲
除左放煙花片之外仲有咩係必睇架?
netflix marco polo

appletv game of throne,
Post76有人話2.2.0 Sony電視齊返Imax 4K DV DA
今晚試吓先
二揀一既話買邊部好?

55x90h
55x80j

唔該咁多位師兄
咩“安博盒子9 香港版“ 買左就睇倒日本電視台?
諗緊買nvidia shield定買佢
唔該晒你
有人提,在Sogo買野 HSBC卡有7%off. 重有如果用Red Card頭25k有多4%rebate, 之後就連1%。

Sogo Card就5% off + 頭1000定2000有多5%off。

希望幫到你
應該無x90h
但兩架都用5年前既X1 chipset, 我兩架都應該唔㨂
無x90h個意思係賣哂?我見AVoutlet好似有
咁如果加多少少邊部好頂盡1萬budget
果D都係要你安D大陸App, 今日睇到聽日未必睇到,無保證

早幾年都有買過專睇日本電視既盒,正到有直播或者七日重播,但之後年費加到三千幾蚊一年,就無再睇了
咩咩“安博盒子9 香港版“係咪買左睇倒日本電視台,除夕可以睇紅白咁?
諗緊佢定nVidia Shield

咁之後點睇?
大家了解有差異啫,你講既x90h即係我想講既x9000h, 2020年上代Mode.

邊架好等Step巴答
有得睇咪睇,之後我也從某女團卒業,加上年紀大聽力下降睇唔到生肉,一係等熟肉,一係咪睇其實Streaming 平台喔。

紅白其實年年都有好多Live stream, 唔駛怕。
人在海外,老母話呢部係台灣野然後就係買左過黎叫我裝因為想睇番now新聞幫你轉左去日本台,都幾齊下,但係好似最高support得720p,如果有其他渠道睇到就唔洗買啦,方便就幾方便既。

標準答案梗係x90j
如果真係要x90h vs x80j 應該都仲係x90h既雖然係兩年前既model
電視矮櫃120cm闊,放soundbar,如果放50吋電視會唔會太大?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞