買電視機 / 換電視機 集中討論區 (67)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
請聯絡盛澤,我通知左佢,我 估 有可能壞主板
唔該哂呀我whatsapp 咗佢地了
佢地一定會跟進
睇Youtube,Netflix果D有冇事?

我都係大半年前買80t
暫時好彩冇事
都有事。。。
盛澤佢應該同你傾緊
巴打好耐冇見

上次PS5自動開機問題解決了嗎?
你仲記得
冇事了 熄左個自動開機
同埋之前話睇viu app ,now足球app睇睇下冇聲
原來當我一出事時我轉返去設定 音效輸出
轉返電視出 再按 soundbar出聲
之後就唔會有突然靜音
可能有啲野crash 左
初代巴打我印像比較深
岩岩見到話2022出 qd-oled新電視
所以上嚟睇下
自了解下點開developer mode. 之後都係果幾樣啦。 以前我會搵File Explorer, 家陣用Downloadr算了
下年出,我都未有資料
巴打傾成點?有結果嗎?
巴打瞓未?
係咪Sony冇咁細oled?
如果韓國牌子Samsung會唔會好d
$11900 呢個價邊到有?
a80j 65 sogo買31000 送2000coupon抵唔抵?
主要用黎睇電視有冇必要加多10000幾上90j? 差距大唔大?
訓左做咩
細鋪Avoutlet沒有贈品
有,不過係舊款2020年型號

Sony 48吋 Master Series OLED KD-48A9S
$11480
1. 100hz 廣色域 OLED PANEL, 對比度無限, 黑位純黑, 可視角極好, 畫面順暢
2. 有Dolby Vison, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
4. ANDROID TV 系統, 多APP
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. HDMI 2.0*4, 最高支援4K60
7. X1™ Ultimate 影像處理器
8. 馬來西亞製
Samsung 沒有OLED電視
冇野,想同你講晚安
抵,仲平過細鋪

A90J主要係光暗位對比再強烈D, 畫面再立體D, 其餘沒有分別,冇對比冇傷害,A80J其實已經好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞