買電視機 / 換電視機 集中討論區 (67)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
P記55HZ1000H有清貨價?
P記55HZ1000H有清貨價?
我都係X85J,都係相同情況,有時仲要開唔返電視,要熄電源再開。
最開頭想買X85J
但無PS5又好似用唔到咁高FPS既電視
之後諗X81J 但變左IPS PANEL
就諗換牌子43Q60A
然後發現打側睇又好似有問題

好難決擇呀
無 都係$11980
1. 120HZ PANEL睇片都有分別, 會更順暢
2. 43X85J係今年最齊料既43"電視
3. 如果會掛牆, 用活動架就可以解決可視角問題
4. 巴打成日需要打側睇嗎?
我揀買邊部時都諗過相同情況,但係因為都會用部電視打機,用乜device打都好啦,最後揀左有100既X85J。
1. P記HZ1000H如果做$11980都好抵玩了
2. P記電視現在每年都係靠清貨價去貨, 主要都係系統同冇AIRPLAY問題
LG G1好過A80J, 主要係光度高D
43X85J用落滿意嗎?
THX兩位巴打
原來係較上一次使用,唔係直接較TV
因為我掛牆瞓床用,角度唔係問題,除左google tv有時有bug咁,我滿意既,而架諗緊電視機背面點加LED燈,以前用開既壞左,而架索性整好D。
所以我用Netflix Disney+ YouTube多
其實hz1000h更抵玩?
無得直接TV架....
一係HOME
一係上次。
YES, HZ1000H同X90J根本不同水平, HZ1000H始終係OLED
好 多謝巴打建議 咁我就9衝hz
仲有樣野問 p記電視個遙控係咪可以語音控制
唔記得~
未儲夠$$買都已經1516
LCD同OLED mon真係各有各好
請問係友和買電視買得過嗎,見佢指定信用卡有平200蚊
比較過價其他鋪所有價佢最平
你google 友和 黑店,睇完再決定
無比較無相害
咁一田呢? 都見到佢有特價
畫面處理器上呢?
g1我知應該贏喺塊panel上面?
畫面處理應該差不多

G1係新Panel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞